Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

9. 7. 2013 19:35

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie2 787 kJ / 666 kcal
Bílkoviny78,12 g
Tuky31,40 g
Vláknina7,12 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 435 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy16,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dzungila

10. 7. 2013 21:12

Netradiční, zajímavý přeliv.:-p:yes:

sunny.sofi sunny.sofi

10. 7. 2013 18:59

Moc všem děkuji, je báječné číst tak milá hodnocení:-8:-K, doufám, že vám bude chutnat, nám chutnalo moc.:-p

Sarovka

10. 7. 2013 18:34

Krása. :-K Patřím mezi příznivce "jednoduchých" příprav ryb, nepřekombinovaných.:yes: Ukládám kvůli cibulo-bylinkovému přelivu.

jarka skrobakova

10. 7. 2013 17:51

Také si myslím, že je tato ryba moc dobře připravená. Já bych si pochutnala :yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 7. 2013 17:34

Líbí:-Ka moc:-p:yes:

spagetka spagetka

10. 7. 2013 15:02

Takovouhle mňamkou u nás nepohrdnne ani "chlupatý" jazýček manžílka;-):-p:yes:

sunny.sofi sunny.sofi

10. 7. 2013 13:06

rozmarynaH,Jana Remkova,Dana61: Moc vám děkuji za milé ohlasy:-K, máte pravdu, léto a rybky - ňaminky ňam:-p Jen mít nějakého toho šikovného dodavatele od rybníka, jak píše varilamisickakasicku:-D;-)

sunny.sofi sunny.sofi

10. 7. 2013 13:03

varilamyskakasicku: Jé, ty máš ale šikovný kluky u rybníka:-D:yes: Taky by se mi hodili;-)

rozmarynaH rozmarynaH

10. 7. 2013 10:22

Léto v plném proudu, čas dovoleným a čas na vaření, to bude u nás přímo rybí festival:-* protože ryby milujeme. Tahle pomalejší variace je moc zajímavá, rozhodně stojí za vyzkoušení:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 7. 2013 09:30

Líbí se mi to pomalé pečení. Vínko, cibule, česnek, samé dobroty a jakékoliv ryby já můžu;-)

Dana61

10. 7. 2013 09:09

musí to být velká dobrota:yes::-D jen já bych prosila bez česneku;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 7. 2013 22:42

sunny.sofi: dnes jsem u rybníka viděla malého kluka, jak chytil candáta a pak kapra, chtěl je hodit zpět, ale jednu rybku mi daroval;-);-)

sunny.sofi sunny.sofi

9. 7. 2013 20:30

varilamyskakasicku: děkuji moc, já teď v létě na rybkách a spol. totálně ujíždím:-K:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

9. 7. 2013 20:25

Recept se mi moc líbí, hejk je dostupný a dala bych si hned, co máš na talíři, mňamka:-p:-p:-p:yes:

sunny.sofi sunny.sofi

9. 7. 2013 20:18

rebeka: ahoj rebíčku, moc děkuji, ty mě vždycky tak hezky potěšíš:-K:-K:-K Jsi zlatíčko:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hejk hejk recept hejk na másle hejk recepty hejk na panvi hejk filety recepty hejk ryba hejk recepty ryba hejk mořská štika hejk - recepty hejk mořský recept na hejka hejk filet recepty mořská štika hejk recepty mořská štika hejk recept příprava ryby hejk hejk filety recept hejk příprava ryba na česneku cibule víno tymián jak péct hejka

Suroviny: hejk, olej olivový, máslo, sůl, pepř, kmín drcený, šťáva citronová, cibule, česnek, mouka hladká, víno bílé, voda, sůl, tymián čerstvý, máslo

TopRecepty.cz

Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wyQr