Královské dvoubarevné řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 37 686 kJ / 9 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,44 g |
Tuky | 608,61 g |
Vláknina | 28,15 g |
Cholesterol | 3,34 g |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 745,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Řezy jsou takové slavnostnější a hlavně výborné a stojí v každém případě za tu práci s ním.
Zdroj: recept mám od známé moravanky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2010 17:07
Opět jste nezklamala
23. 12. 2009 20:23
Bezvadné - jsi mne namlsala - určitě vyzkouším
23. 12. 2009 20:20
Iljuska, nemám veľa času, ale chutí to výborne. Na rozdiel od mojich Jabloneckých rezov je spodok pevnejší, pretože tam nie je krém. Ale to nevadí...sú fakt výborné, doporučujem vyskúšať. A je to za bodík.
23. 12. 2009 20:08
Hezká fotka - a jak to chutnalo se opět nedozvíme
11. 1. 2009 09:37
Laďka neviem, ako som napísala pri svojom recepte http://www.toprecepty.cz/recept/2231-jablonecke-re..., recept mám od kolegyninej mamičky, a ani som sa nepýtala odkiaľ jablonecké...zizalko použi lístkové cesto ako ja a je to, pôjde to krásne dolu, určite nebudeš mať problém
10. 1. 2009 17:42
Nene, Teri, mně dělalo potíže sundat ten vrchní upečený plát z plechu. Tím, že se to peče na obráceném plechu a těsto je hrozně křehké, láme se. Tam radili nahřát trošku plech, ale stejně se mi to rozlámalo
10. 1. 2009 17:15
Tenhle recept mám od mamky amám pocit, jak psala žížalka, že je taky měla z Vlasty (mamka do teď ve svých 88 letech uznává jedině Vlastu a občas i Květy ) a je to moc dobré. Terezko nevíš podle kterého Jablonce to znáš?
10. 1. 2009 10:34
zizalko, ono to treba nechať trocha postáť, a ten vrchný diel od krému zmäkne, len pri prenášaní treba trocha opatrnosti, to je pravda
9. 1. 2009 20:17
Tyhle řezy byly kdysi ve Vlastě jako Stoleté královské. Jednou jsem je zkoušela a ten vrchní díl se mi při přendavání z plechu rozlámal. Pak jsem někde četla, že je lépe ho rovnou rozkrájet na čtverečky a upéct, abychom nevyrobili puzzle. Ale na chuť jsou moc dobré
9. 1. 2009 17:24
Je to skoro to isté ako Jablonecké rezy, ktoré pečieme. Akurát v tých našich sa používa lístkové cesto klasické a to tmavé cesto sa pečie zvlášť a spája sa tým krémom
http://www.toprecepty.cz/recept/2231-jablonecke-re... Zákusok je ozaj dobrý.
http://www.toprecepty.cz/recept/2231-jablonecke-re... Zákusok je ozaj dobrý.
9. 1. 2009 17:09
hanny,jen co je udělám, jdu na to fototřeba je někdo udělá dřív, co říkáte
9. 1. 2009 16:25
Už se těším na fotečku, snad i Moravanka by mohla poslat.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: stoleté řezy královský řez řezy na plech recepty královský moučník výborně řezy na plech dvoubarevne rezy s jablky recepty na řezy na plech griliášové řezy kralovskerezy kralovska buchta tmavé řezy stoleté recepty stoletý recept stolete řezy recept královský vanilkový řez stoletá buchta řezy na plech rezy s kremem top recepty řezy stoletý řezy
Suroviny: mouka polohrubá, máslo, voda, cukr moučkový, vejce, kakao, oříšky, máslo, cukr, mléko, pudink vanilkový, žloutek
Královské dvoubarevné řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPNP
12 názorů