Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z chobotnice

Hodnocení receptu je 4,4 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

16. 7. 2013 16:47

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 240 kJ / 1 730 kcal
Bílkoviny160,40 g
Tuky108,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 804 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy29,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marty73 marty73

17. 7. 2013 10:05

Jitkas:
:yes:

Jitkas

17. 7. 2013 09:11

Nonya a marty73: Kdyz varim chobotnici na salat, ocet nedavam zadny, ale do vody pridam sklenicku bileho vina. Tady by ho mely byt tak dve lzice, ne 100ml. Dava se tam z duvodu stabilizace barvy chobotnice, ne na okyseleni. Jinak puvodni nazev teto upravy chobotnice je "soppressata" di polpo, tedy tlacenka z chobotnice. Tim, jak se kraji na tenke platky, z toho vzniklo carpaccio a nazev soppressata (tlacenka), se prestal pouzivat, i kdyz stale existuje i v kucharskych textech.

marty73 marty73

17. 7. 2013 09:01

:-K diky vsem,jsem rada ze se libi:-K

marty73 marty73

17. 7. 2013 08:59

Nonya:
Ahoj,bydlim v Milane(italie) a tady se to jmenuje "carpaccio di polpo"-carpaccio z chobotnice-
Nevim ja se to jmenuje u nas a tak jsem original nazev jen prelozila
do cestiny.
Diky a krasny den preji

Nonya

17. 7. 2013 02:09

:yes::no: Bod za recept ale nie za meno, pokial viem Carpaccio je vzdy daco surove, a ked sa vari v kyslej tekutine je to skor Escabeche. Ale ked som len tak rychlo pozeral na webe, zda sa ze vsade je s tymi nazvami chaos.;-)
http://www.youtube.com/watch?v=Y_u9B3TGSzs

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2013 23:24

No, chobotnici jsem nikdy nejedla, ale pravda je, že vyzkoušet bych to chtěla:-)

zuzun

16. 7. 2013 21:39

Chobotnici miluju! Diky za recept, a bod je jasny:yes:

Colombo65 Colombo65

16. 7. 2013 17:40

Super přírodní úprava a recept :-O:-O:-O:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chobotnice recept úprava chobotnice chobotnice recept na chobotnici recept chobotnice jak uvařit chobotnici chapadla chobotnice chobotnice recepty recepty chobotnice jak připravit chobotnici chobotnice chapadla recept carpacio z chobotnice jak udělat chobotnici recepty na chobotnici chobotnice chapadla recepty chobotnice chapadla recept na chobotnice chobotnice úprava grilovaná chobotnice recepty karpaco z chobotnice

Suroviny: chobotnice, ocet vinný, bobkový list, pepř růžový, jalovec, sůl, olej olivový, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Carpaccio z chobotnice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kjYJ