Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík z Provence

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 1. 2009 10:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

22. 10. 2023 16:53

Moanka: moc děkuji za "vytažení" a vyzkoušení receptu a za nádhernou fotku;-):-K:-K

Moanka Moanka

22. 10. 2023 05:21

Nadchl mě králík s provensálskými bylinkami zabalený do slaninky. 👌😋 Moc dobré jídlo. 😉😋 Děkuji za recept… 🙂

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 8. 2022 07:40

:-)<3:yes:Recept i foto se mi moc líbí :-K

maris maris

10. 10. 2013 11:32

Mamina30: mám radost a moc děkuju;-):-):-K

Mamina30

10. 10. 2013 11:29

Králík je luxusní záležitost. Včera jsem vyzkoušela a měli jsme k večeři a dneska v práci k obídku. Kolegyně záviděly.:-D Manželovi a dětem moc chutnalo. Je to vynikající, uděluji bodík.:-p

maris maris

7. 2. 2013 20:58

Alzbetta: děkuji, moc jsi mě potěšíla;-):-)

Alzbetta Alzbetta

7. 2. 2013 13:13

Tak musím pochválit :-) je výborný :-p:-p:-p:-K

Alzbetta Alzbetta

6. 2. 2013 17:17

Na zítra mám naloženého králíka. Původně měl být na tymiánu,ale asi ho vyzkouším na tento způsob. Uvidím jak dopadne ;-):-K

Dana61

6. 11. 2012 09:36

mňam :yes::-D - velmi dobrý receptík, přijde také na řadu:-D

HankaR. HankaR.

3. 11. 2012 14:43

maris:ještě jsem přišla na to, jak přidat fotečku, je tam;-):-D

maris maris

3. 11. 2012 13:30

HankaR.: moc děkuji za vyzkoušení, v době, kdy jsem recept přidávala, jsem ještě PH neměla, dnes bych ho tam určitě šoupla taky;-):-)

HankaR. HankaR.

3. 11. 2012 13:24

Tento recept jsem vyzkoušela v pomalém hrnci a bylo to vynikající:yes::yes:

maris maris

7. 2. 2012 10:27

zerduška: promiň, že reaguji až teď, moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že vám chutnalo. Díky:-K:-)

zerduška

29. 1. 2012 17:00

zkoušela jsem, dopadlo to fantasitcky. nedávala jsem pod něj cibuli, přílhou byly česnekové toasty.
naprosto skvělé!

maris maris

6. 3. 2010 12:35

Veroniko - vína je cca 150 - 200 ml, jak dlouho se peče Ti přesně neřeknu - počítej asi 1 1/2 hodiny, záleží na tom jak Ti peče trouba a na velikosti králíka. Zkrátka - doměkka;-):-) Doufám, že se podaří;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance

Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo

TopRecepty.cz

Králík z Provence

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yZv