Fermentovaný rybízový čaj
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čaje si můžeme přisladit medem nebo troškou cukru.
Zdroj: kniha Ovocné a zeleninové nápoje
Hodně podobný recept tu má zizala, já ten svůj dělala trochu jinak, podle postupu v uvedené knize.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2013 07:33
PaCaOl: mám to stejné jako ty - kdykoliv jsem na zahradě, ráda k černému rybízu čichám - miluju jeho vůni i chuť.
Jen - tady se ta jeho charakteristická vůně fermentováním dost ztratí, setře, převládá vůně černého čaje.
Ale chutná opravdu moc dobře Snad ho někdo zkusí...?
Jen - tady se ta jeho charakteristická vůně fermentováním dost ztratí, setře, převládá vůně černého čaje.
Ale chutná opravdu moc dobře Snad ho někdo zkusí...?
15. 8. 2013 14:45
To bude krásně voňavý čajíkIvuš,díky za dobrý typ(tip?)I fotka vypadá moc hezky
15. 8. 2013 14:16
Mladé listy už asi letos nenatrhám tak příští rok,jinak miluji vůni černého rybízu, stačí se jen otřít o keřík, sušené s jahodovým a ostružinovým listím také voňavý čajík.
15. 8. 2013 14:00
srettka:Mne by zase zajímala Kamilko ta tvoje "frndmentace", to je zřejmě nějaký nový způsob úpravy, myslíš, že se mám pokusit ji hledat ve wikipedii?
15. 8. 2013 13:41
Zvlastni zpusob cajicku, tento zpusob neznam. O frndmentaci jsem slysela, jen jsem si nedovedla, co to je. Tohle bych ale kostla
15. 8. 2013 12:32
jů, Jani, díky za dobrou připomínku!
15. 8. 2013 12:29
Čajík bude určitě výborný, zdravý a voňavý, jen by neměl přijít do styku s kovem /lžička/ a scedit by se měl přes sítko z umělé hmoty. Jinak + 2. bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat fíkovníky? Na osluněných vyhřátých místech se jim bude dařit i u nás
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: fermentovaný maso fermentovaný čaj rybízový čaj rybízový pečený čaj rybízový sirup vařený peceny caj s rybizem rybizovy list pečený čaj rybízový fermentované ředkvičky fermentovaný sirup fermentovaný domácí čaj rybizovy caj jak pečený rybízový čaj pečený čaj rybizovy recept co jsou fermentované čaje? recept na rybizovy peceny caj jak se dela caj z listu cerneho rybizu fermentované čaje fermentovaný čaj recept vařený rybízový čaj
Suroviny: rybíz černý
Fermentovaný rybízový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGZ4
7 názorů