Bolen na česneku s tymiánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 270 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bolen je kaprovitá ryba, oproti klasickému kapru má podle mě méně kostí a ne tak blátivé, ačkoliv chuťově nevýrazné, maso. Proto je nejlepší na česneku. Měli jsme 85cm velké hovádko, tak jsem pekla jen půlku.
Kdo jezdí do Německa, určitě zkuste tu bylinkovou omáčku. http://www.knorr.de/produkt/detail/260175/knorr-kr...
Je úžasná nejen k rybě a bramborám, ale hlavně na dušenou zeleninu, jako květák, brokolice, chřest a podobně. ;-) U nás jsem ji nikde neviděla. A na fotce je tmavá proto, že ji dávám do většího množství vody a pak zahušťuju. A zrovna došla světlá jíška :-D.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2015 12:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 4 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 9 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 14 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 16 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Další recepty
Tématické fráze: bolen recept bolen dravý recepty bolen dravý recept bolen bolen recepty recept bolen recepty bolen ryba bolen recepty ryba bolen recept na bolena recepty z bolena bolen dravý maso bolen dravý - recepty bolen- recept ryba bolen recept recept bolen dravý bolen ryba uprava bolena bolen dravý příprava bolen maso
Suroviny: bolen, česnek, tymián, chilli paprika čerstvá, olej, sůl
Bolen na česneku s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5MlZ
1 názor