jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Domácí kečup

Domácí kečup
nahoru
Domácí kečup Domácí kečup Domácí kečup Domácí kečup Domácí kečup Domácí kečup Domácí kečup Domácí kečup Domácí kečup
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ostatní

Suroviny:

2 kg rajčat
25 dkg neloupaných jablek
25 dkg cibule
1 lžíci soli
125 ml octa
1 lžíce sladké papriky
1/2 lžíce pálivé papriky,nebo 1 feferonku
5 hřebíčků
5 kuliček nového koření
5 kuliček celého pepře
150 g cukru

Postup přípravy receptu

Rajčata,jablka a cibuli nakrájíme na kolečka dáme vařit s octem,solí,paprikou,hřebíčkama,nového koření,pepřem a vaříme 1 1/2 hodiny.
Pak přidáme cukr a vaříme bez pokličky ještě 15 minut- můžeme vařit i déle, aby byl kečup hustší. Po uvaření všechno rozmixujeme, přecedíme a nalijeme do sklenic.
Pokud ho někdo používá málo, tak si kečup může i sterilizovat, aby vydržel déle.

Poznámka

Teď nejsou rajčata nijak valné chuti (moučná, bez šťávy),tak by se mohly hodit na kečup.
Kdo nemá rád ostřejší, dá místo ostré papriky o to víc sladké.

Zdroj: recept je rodinný, po mojí mamince.

Autor Autor: (Janinka)
Datum vložení Datum vložení:
21 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Domácí kečup"

autor: Bibinka
vloženo: 17.09.2014 16:52:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pavla P.: Palo, tak pak písni, jak se ti povedl a jak chutnásmajlik

autor: Pavla P. (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.09.2014 12:53:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem včera oškubala na zahrádce rajčata a zkusím to smajlik Jsem zvědavá na výsledek.. smajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 10.09.2014 12:58:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem kečup udělala, dala jsem si ke svému receptu fotkusmajlik ale nechám si tu Andrejky jako hlavní, má jí lepšísmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 07.09.2014 16:25:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dana: Dani, určitě, nic na tom fakt nenísmajlik

autor: Dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.09.2014 14:49:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

doucham ze se mi to podarismajlik

autor: Bibinka
vloženo: 03.09.2014 09:07:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Daniella O.: Danielko, děkujismajliksmajlik

vloženo: 01.09.2014 19:35:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tento recept si ukladam a urcite vyzkousim. Libi de mi pedevsim to, ze je bez pridavanych zahustovadel, jako je napr. kukuricny skrob..smajliksmajliksmajlik. Dobra prace Bibinko smajlik.

autor: Bibinka
vloženo: 01.09.2014 19:15:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Libore a Ireno: jsem ráda, že vám recept pomohl k realizaci kečupu a že chutná a to je pro mě velká radost-díkysmajliksmajliksmajlik

autor: Irena (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.08.2014 19:57:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fajn recept, dneska jsem dělala druhou várku. Všem velmi chutná a dávám smajliksmajliksmajlik

autor: Libor (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.08.2014 20:39:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj dneska jsem poprvé dělal doma kečup a narazil jsem na tento recept. Dílo se podařilo a to díky tomuto receptu, který je jednoduchý a kečup moc chutná. Děkuju.smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 25.08.2014 18:16:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Wannda: Wanndo, děkuji za chválu na recept, jsem ráda, že vám doma tak chutnásmajlik

autor: Wannda
vloženo: 25.08.2014 17:55:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Luxusní recept, lepší kečup jsem nejedla. Krásná barva, hustota a famózní chuť... smajlik Děkuji smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 24.08.2014 14:55:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sipkulka:Sipkulko, moc děkuji, tvůj komentář mě velmi potěšil a jsem ráda, že vám chutnásmajlik

autor: sipkulka
vloženo: 23.08.2014 23:25:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvělej receptík moc děkuju smajlik smajlik . jinak dneska jsem ho vyzkoušela z 6 kilo rajčat a rozhodla jsem se že jinej už dělat nebudu takže dalších 16 kg co jsem oškubala u tchána na zahradě čeká stejný skvělí receptík smajlik. Jediný co jsem změnila že jsem rozmixovala a pak ještě vařila cca hoďku aby se odpařovala voda a byl tužší a nepasíruju smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 20.08.2014 09:32:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Angel 666: Jituš díky, to jsi mě vážně potěšilasmajlik Mám dobrý pocit, že když dám recept, že tu není zbytečně a že tak chutná, to už je vrchol spokojenosti. Aby jsi ho příště nemusela dělat do vanysmajliksmajlik

autor: Angel 666
vloženo: 20.08.2014 00:28:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už čtvrté léto vařím kečup podle tohoto reeptu smajlik. A každý rok dělám více a více dávek a pořád je ho málo. Letos tedy tři dávky, celkem ze 12 kg rajčat a myslím, že stejně do jara nevydrží smajlik.
Bibinko, děkuju za bezva recept, syn tenhle kečup moc miluje smajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 18.08.2014 16:32:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

NAVRATILOVA VLADI: Vlaďko, díky za pochvalu a reklamu kečupusmajlik jsem ráda, že vám chutná. Bod nedáš, to mohou dávat jen registrovaní, ale já mám raději slovní chválu než nějaký bodík, na ty já nehrajismajlik

autor: NAVRATILOVA VLADI (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.08.2014 16:18:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

VÁŽENÍ TEN KEČUP UŽ JSEM DĚLALA V LONI A LETOS UŽ DĚLÁM ZNOVA MÚŽU DOPORUČI T JE VÝBORNÝ AKORÁT JSEM TAM DALA MENŠÍ ČERVENOU ŘEPU NA BARVIČKU TAK DÁVÁM BODÍK MĚJTE SE FAJN A ZAVAŘUJTE VESELE DÁL ČAUKY VLADKAsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 16.08.2014 10:40:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bob1254:Bobe díkysmajlik Každé vylepšení a zkušenosti k lepšímu jsou bezvadný, pro dost lidísmajlik

autor: bob1254 (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.08.2014 08:23:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept je dobrej, viděl jsem jich spouty a mimo několika ůletů obsahují skoro stejné suroviny + špetku mleté skořice pro chut.Já koření, mimo sladké papriky, vkládám rozdrcené do kovového vajčka na sypaný čaj a vařím s rajčaty. Před rozmixováním ho vyndám a vyhodím.Také přidávám pro větší hustotu, do směsi ještě 1.balíček Pektogelu na 2kg rajčat (ztužovací přírodní prostředek na džemy). Na barvu, k rajčatům, na začátku vaření,150g nakrájené syrové červené řepy.Pa

autor: Bibinka
vloženo: 15.08.2014 13:07:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lenka:Lenko, absolutní využití rajčat-parádasmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.08.2014 12:09:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak kuchařinky, kečup hotov a je výborný, jednou mix, dvakrát sítko..žádný odpad. Z toho co zbylo na sítku jsem udělala pomazánku na bagetky,(přidá se docela dost soli,česnek,olivový olej,směs nandáme do skleničky,zavřeme víčkem a pak šup do lednice).Pak už jen opečeme bagetky do křupava v troubě a podle chuti mázneme pomazánku.smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 04.08.2014 15:31:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

buromar:tak jste zpracovala všechno a to je dobřesmajlik ta kyselost a sladkost se musí vychytat podle chuti každéhosmajlik

autor: buromar
vloženo: 04.08.2014 12:45:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Připravila jsem ho přesně podle receptu, ale byl příšerně kyselý. Musela jsem dosypat velké množství cukru. Chuť závisí na sladkosti rajčat. Příště dám méně octu / ev.žádný /. Po přepasírování mně zbyl v sítku krásný protlak , ten jsem zavařila taky / mám ho 3 sklenice po 3 dcl /. Kečupu pak po převaření mám 4 skleničky po 2 dcl. smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 01.08.2014 12:38:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pavla Vítová:Pavlí, tak jsi mě potěšila, že chutná a díkysmajliksmajlik

autor: Pavla Vítová (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.08.2014 06:42:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající,přidala jsem ještě česnek a nemá chybu!!smajlikpokladnicka.Paja@seznam.cz

autor: magdalenka
vloženo: 19.01.2014 15:49:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

buh: akú radu???smajlik

autor: abcd (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.01.2014 15:41:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no tenhle kecup nic moc tedasmajlik

autor: buh (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.01.2014 15:40:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:dekuji za skvelou radu

vloženo: 21.09.2013 11:28:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: Andrejko, já nevím kolik máš Ty skleničeksmajlik smajlik. Já mám pouze 4 skleničky, ale kečup je opravdu vynikající. Já jsem to dělala hlavně kvůli vnučce ona je kepučová. Dlouho jsem ho vyvařovala. Chtěla jsem ho mít hustější, tak asi proto mám tak málo. Máš krásné fotečky smajliksmajliksmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 20.09.2013 15:33:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Holky, holky, kdybyste tu furt neseděly a neokukovaly fotky, tak už jste to nohly mít nakrájenýsmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 20.09.2013 14:56:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jitkas: Že jo? Pozerala som si nové fotky receptov a tieto od Andy ma dostali. Také krásne zátišie. Kečupové.smajlik

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.09.2013 14:54:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka: Jsem na tom stejne, ale kdyz vidim tu krasnou foto od Andrey, budu muset udelat tez, neda se jinak. O chuti tez nepochybuji.

autor: 1974andrea
vloženo: 20.09.2013 14:43:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:U nás taky moc na dračku nejde, ale co mám dělat, když mám tolik rajčatsmajlik Já ho mám ráda a prcek do něj taky občas mázne hranolkusmajlik Do jídla ho občas přidávám, tak mám aspoň domácí a jistotu, že tam není rozemleto nic shniléhosmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 20.09.2013 14:42:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinka:Ó, Bibi díky, je to pro mě poctasmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 20.09.2013 14:33:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: o kečupe nepochybujem, že je dobrý. Kedysi som robievala, ale už som pohodlná. Ja kečupová veľmi nie som a potomkovia sú preč. Miláčkovi sem tam kúpim.

autor: Bibinka
vloženo: 20.09.2013 14:33:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea:Andrejko, díky, že jsi kečup vyrobila a že bude chutnat o tom jsem nepochybovala a s tou řepou má ještě sytější barvičku. Zato tě odměním a jednu ze tvých krásných fotek dávám, jako hlavnísmajliksmajlik

Marybar:Marybar, to mě vážně těší a děkujismajliksmajlik

autor: Marybar
vloženo: 20.09.2013 14:23:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu výborný kečup.Téměř 30 let jsem vařila kečup podle receptu z časopisu Burda a myslela jsem,že je nejlepší. Po vyzkoušení tohoto receptu měním názor a budu připravovat jen podle tohoto receptu.Moc za něj děkuji.smajliksmajliksmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 20.09.2013 14:20:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:No hlavně, že ten kečupsmajliksmajlik Magdi díksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 20.09.2013 14:14:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: foto sa ti zas vydarilo excelentne...smajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 20.09.2013 13:47:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak Jani, hotovo. Máš tam ode mě fotečky a velkou pochvalu za recept. Dělala jsem ze 3kg rajčat. Přidala jsem malinkou špetičku skořice a soli a pro barvu jednu malou řepu ( asi velikosti vejce). Krásně hustý, vše super. Výbornésmajlik +17

Jaruško, jak to že máš ze 3kg jenom 3 skleničky?smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 11.09.2013 19:44:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marky94:Marky, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilosmajliksmajlik
Že kečup chutnal, za to jsem moc ráda a díky, že sis ho vybrala....smajlik

autor: Marky94
vloženo: 11.09.2013 18:40:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

díky za recept je úžasný :) letos máme velkou úrodu rajčat a musím říct toto je velmi dobrý způsob jak je zužitkovat :) :)

autor: Bibinka
vloženo: 07.09.2013 12:51:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jarka skrobakova: Jaruško díky, to jsi mi udělala radost, že vám tak moc chutnásmajliksmajliksmajlik Já letos nemám tolik rajčat, tak nevím, jestli je nekoupím, mám ho každý rok, naše Jana je kečupová královnasmajlik

vloženo: 07.09.2013 11:36:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikBibinko, udělala jsem kečup dle Tvého skvělého receptu a musím říct, že je to ukrutánské dobrotisko. Fakt se mi povedl. Dala jsem o něco méně cukru. Déle jsem ho vyvařovala jak radíš, aby byl hustější. No ale TEN JEsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik. Posílám bodík a foto. Děkuji za super recept. Už jiný dělat nebudusmajliksmajlikDělala jsem ze tří kg. Mám 4 skleničky, ale ta chuť stojí za tosmajliksmajlik Má krásnou barvu smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 06.09.2013 09:10:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bobinka82:vítám tě v naší Topkové rodině jako novou členku a přeji ti, aby se ti u nás líbilosmajliksmajlik Jsem ráda, že kečup chutnásmajlik

autor: Bobinka82
vloženo: 06.09.2013 08:45:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik je úplně boží, díky smajlik

autor: ivanas11
vloženo: 01.09.2013 15:32:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chutná opravdu skvěle! Nejsem kečupová, ale je to fajn zpracování rajčat. A použila jsem místo jablek hrušky, měla jsem jich doma víc. smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 26.08.2013 15:28:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marie Klara: tak to jsem ráda, že tě jako suplovaný recept nezklamalsmajlik

vloženo: 26.08.2013 15:19:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibi, díky za výborný recept. Nemohla jsem najít recept od mamky a zkusila ten Tvůj. Už ho mám letos čtyři várky. Hvězdičku si zasloužíš. Jen jsem ještě přidala muškátový oříšek, co si pamatuju z toho našeho původního.

autor: Bibinka
vloženo: 20.08.2013 16:11:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zuzanna:Zuzi, jsem ráda, že se kečup povedl a chci tě přivítat v naší Topkové rodině, přeji ti, aby se ti u nás líbilosmajliksmajlik

autor: zuzanna
vloženo: 20.08.2013 16:03:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsme ho vařily. Povedl se, můžu ho jen doporučit smajlik

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.08.2013 13:38:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinka: Na 2 kg rajčat jsem dal půl skořicového "lusku". Dneska jsem dělal další várku a přidal i tu červenou řepu cca 200g kvůli barvě a je rudej jako krev a asi je 200 moc, je to slabě cítit v chuti kečupu. Jeho chuť má teď takový oříškový nádech, ale mladýmu chutná a to je hlavní. Pro sebe dělám s feferonkou smajlik Jo a na závěr to po rozmixování pasíruju přes síto, kečup je pak krémové konzistence a bez drobků.

autor: Bibinka
vloženo: 12.08.2013 10:26:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petr: Petře díky, že jsi ho udělal a s tou skořicí to vyzkoušímsmajlik

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.08.2013 06:56:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skořici a je dokonalý. Díky.

autor: Zdeněk (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.09.2012 20:27:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

eva:Do cedníku dejte utěrku a nandejte tam řídký kečup, voda odteče a hned je to hustý jako z obchodu.

eva:

autor: teater (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.09.2012 19:43:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kolik vody použít při vaření

autor: eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.09.2012 16:37:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

děkuji za rady - myslela jsem si to, jdu na to,hezký víkend

autor: Bibinka
vloženo: 31.08.2012 21:24:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

eva:Evi, přesně tak jak píše Ivulinka a tím, že se bude tekutina odpařovat, bude chuťově ještě lepšísmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 31.08.2012 21:08:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

eva:vratit zpet do hrnce na plotnu a nechat varit.
Cim dele se z nej bude odparovat voda tim bude hustejsi. zahustit
necim bych ti nedoporucovala.smajlik

autor: eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.08.2012 19:22:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

můžete mi prosím poradit - držela jsem se receptu, chutově je výborný, ale strašně řídký - dá se to něčím ztuhnout? děkuji

autor: Bibinka
vloženo: 30.08.2012 13:13:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rybka: Rybko, tak to mě moc těšísmajlik

autor: Rybka (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.08.2012 12:57:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musím sem přidat svůj komentář, páč recept je super smajlik. Kečup je mooooc dobrý a hlavně zdraví smajlik. Jen jsem navíc přidala trochu skořice a více cukru, ale to už je na každém, jakou má raději chuť, základ je stále stejný. Už jsem ho dělala podruhé, páč se letos rajčátek urodilo hodně smajlik.

autor: Martin (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.08.2012 18:45:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidal bych i skořicismajlik

autor: Bibinka
vloženo: 26.08.2012 08:47:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moncik:Mončíku, rajčata jsou čistá, jen je omyješ a jablka očisti, umyj vyšťopkuj a NEloupej pak važsmajlik Jinak jsi se ptala na to koření-to můžeš mixovat s ním, protože nakonec hmotu cedíš a ty zbytky ti zůstanou v cedníku. Pokud do toho jdeš, tak ať se povede, je moc dobrejsmajliksmajlik

autor: Moncik
vloženo: 26.08.2012 06:15:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A tech 2 Kg rajcat a 250g jablek je uz cisty stav? Bez "bubaku", stopek apod. ? smajlik Dekujusmajlik

autor: Alice (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.08.2012 22:27:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moncik: Já ho dělala také, přesně ponorným jsem ho rozmixovala včetně koření a pak přepasírovala, je vynikající!!

autor: Moncik
vloženo: 25.08.2012 22:25:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Smím se zeptat - když bych to všechno chtěla rozmělnit ponorným mixérem, to koření mám vyndat nebo ho tam nechat a rozmělnit i s ním? Děkuji smajliksmajlik

vloženo: 25.08.2012 19:16:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

TAk kečup už je ve skleničkách, ale nejvíc práce dalo to přecedit. Asi jsem měla jemný cedník nebo hustý kečup,ale pak ve sklinkách to vypadalo moc řidký..smajlik Tak uvidíme za pár dní,jak to bue vypadat smajlik Chutná mi.

autor: Bibinka
vloženo: 23.08.2012 13:06:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Suri: dobrá vychytávkasmajliksmajlik

autor: Suri (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.08.2012 12:58:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidala jsem do receptu i červenou řepu, měl barvu úžasnou a byl moc dobrý.

autor: Bibinka
vloženo: 22.08.2012 11:12:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hanka:Hani, není zač děkovat, hlavně děkuji vám, že jste ho udělala a jsem potěšená, že se u vás ujalsmajliksmajlik

autor: Hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.08.2012 10:43:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Poprvé jsem dělala kečup. Váš recept se mi oc líbil a kupodivu jsem měla doma všechny ingredience, ubrala jsem třetinu cukru přijde i tak dost sladký. Ale je vynikajici! A ta vůně při vaření! smajlik Moc díky smajlik

autor: chocolate
vloženo: 22.08.2012 08:19:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kablah:
Zavaříš do obyčejných zavařovaček a po otevření přeliješ do umyté plastové láhve s dávkovačem např. Heinz, Spak atd.Navíc si myslím, že je snad jedno z čeho si kečup dávkuješ na talíř, ne?

autor: Bibinka
vloženo: 22.08.2012 08:03:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kablah:někdy nějaká sklenice od kečupu můžeme mít se spotřebovaného koupeného a jinak je úplně jedno do jaké sklenice, či lahve to dáte, hlavně, že si pochutnáte. Může to být tradiční zavařovací sklenice(jako na obrázku), nebo lahve od alkoholu....atd.

autor: kablah (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.08.2012 06:57:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já se chci zeptat, kde jste sehnaly sklenice od kečupu? To jste si napřed musely koupit kečup z obchodusmajlik, spotřebovat ho a pak se teprve pustily do domácího?

autor: Jarka (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.08.2012 16:45:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Markéta:vyndat smajlik

autor: Markéta (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.08.2012 12:42:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak mám letos zas plno rajčat a taky se pokusím udělat kečup. Tento se mi líbí,tak uvidíme,jak to dopadne. Akorát se chci ještě zeptat, pepř, hřebíček a nové koření se taky mixuje,nebo se mají vyndatsmajlik

autor: Lambda (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.08.2012 21:01:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 05.08.2012 18:41:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivetík: jsem moc ráda, že chutnásmajliksmajlik

autor: Ivetík (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.08.2012 18:23:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak pro velkou úrodu rajčátek jsem taky vyzkoušela domácí kečup a je opravdu vynikající....děkuji za receptík..

autor: Bibinka
vloženo: 16.07.2012 19:26:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lenka``:Leni, z tohoto množství ze 2 kg rajčat jsou tak 4-6 kečupových sklenic-ty jak se kečup v nich kupujesmajlik

autor: Lenka`` (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.07.2012 18:58:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kolik kecupu je zhruba z tohoto mnozstvi rajcat?

autor: maarlenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.05.2012 10:23:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinka:
děkuji moc, dostačující vysvětlení i pro mě, tak teď sehnat levné rajčata a jdu do tohosmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 30.04.2012 17:53:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maarlenka:já to dělám tak, že hned ten teplý kečup naliješ do zavařovacích sklenic, nebo lahví(řádně vymyté a nesmí být studené), zavíčkuješ a dáš sterilizovat do vodní lázně(voda sahá do 3/4 sklenic, na 80-90 stupňů, po dobu 20 minut. Pokud ho sníte brzy, tak nesterilizuješ,jen naliješ, zavřeš a postavíš na nějakou dobu dnem vzhůrusmajlik-stačí..smajlik

autor: maarlenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.04.2012 17:28:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pěkně prosím, jak postupovat při sterilizaci kečupu, nikdy jsem nic takového nedělala, tak bych byla vděčná za každou radu

autor: Bibinka
vloženo: 11.04.2012 14:45:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

budulínek: Budulínku, tady lištičkasmajlik jsem moc ráda, že chutná, už se zase na něj taky chystám v sezoně.smajlik

autor: budulínek (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.04.2012 14:28:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opravdu velmi chutné
smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 25.10.2011 09:14:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Yvono a Katko, jsem moc ráda, že kečup chutná, taky ho máme rádi a jiný ani nedělámsmajliksmajlik

autor: katka (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.10.2011 20:57:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mnam mnam chutna i detem budem delat uz jen tento receptsmajlik

autor: Yvona
vloženo: 20.09.2011 09:06:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera jsem uvařila kečup,protože syn si dává kečup všude. Tak jsem koupila levná rajčata a udělala mu kečup. Dala do skleniček a zbylo mi tam trochu do misečky, tak jsem mu ho nechala na stole a čekala jsem jak se bude tvářit a samozřejmě kupovaného se ani nedotkl a liboval si nad vašim domácím opravdu výborný
smajlik +10 bodíků

autor: Bibinka
vloženo: 09.09.2011 10:24:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Drazica: Tak to jsem ráda, že chutnásmajlik

autor: Drazica (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.09.2011 00:23:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik dnes jsem uvařila a je výborný

autor: Bibinka
vloženo: 21.08.2011 20:37:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vladka Navrátilova Medlovice: Vlaďko, jsem moc ráda, že kečup chutná a díky, že jsi ho vyzkoušelasmajlik

autor: Vladka Navrátilova Medlovice (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.08.2011 14:47:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem dělala ten kečup a musim říct opravdu dobry mužu všem doporučit je výbornýsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Filip (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.07.2011 19:56:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zajímavý a zároveň dobrý recept. Postup bych doplnil jenom pár slovy. smajlik

autor: evula
vloženo: 04.08.2010 10:17:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

take mam podobny kecup spojeny s 80.lety, byvala naduroda rajcat, mam pocit, ze tenkrat nebyla tak rozsirena plisen. Mamka ten kecup odparovala v troube na plechu, muselo se to co chvili promichnout plochou obraceckou, aby se po stranach nepripaloval, ale slo to rychle.A recept mame psany od babicky, asi jeste povalecny s roztomilym nazvem "americky jam"

autor: Ivana79
vloženo: 18.08.2009 19:49:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To aby som vedela,ktorý to bol recept,lebo vždy na ďalší rok mám v tom chaossmajlikA kečup od Bibinky si určite nepomýlim smajlik.Mám naozaj dosť práce a aj zdravotné problémysmajlikNo,ale dúfam že na jeseň si už oddýchnem a budem tu častejšie.smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 18.08.2009 17:57:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivčo, dík, že jsi ho vyzkoušela a strašně jsem byla dojatá, jak krásně si si ten kečup oznacila s mým nickem a smála sesmajliksmajliksuprsmajlik Máš asi moc práce, zavařování, sklízení ap., dlouho jsi tu nebylasmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 18.08.2009 13:41:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibi,kečup som robila minulý týždeň,je výborný a zistila som,že veľmi podobný recept som mala z minulého roku a bol to náš najoblúbenejší.Len tam išlo trochu viac soli a octu.Dávam ti bodíksmajliksmajlikPridám aj fotku

autor: Jana Pá
vloženo: 21.03.2009 12:00:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Určitě bych dělala kečup z rajčat v létě smajlik smajlik

autor: Eliza
vloženo: 21.03.2009 10:13:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvělý recept na domácí kečup měla moje bývalá tchýně. Pamatuji si, že tam patřila sterilovaná červená řepa, která mu dodala perfektní barvu. Poprosím ji o recept.

vloženo: 21.03.2009 10:04:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělali jsme ho před roky 1x a asi blbě. Zkvasil nám. To jsme ještě nepoužívali přípravek Dr.Oetkra Proti plísním a kvašení. Ale zase ho vlétě zkusím, po tvém připomenutí a už použijeme sáček přípravku. Ten je bezva. Dáváme ho do džemů, povidel, nakládané zeleniny a nic se nekazí i když se to nesterelizuje moc. Asi to bude ale driák. Ale co není.smajlik +bodík

autor: Lusinda79
vloženo: 22.01.2009 15:24:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pamatuju, že mamka tenhle kečup dělávala v 80tých, pak ho vytlačil Heinz apod.A cca tři roky zpátky ho udělala a můžu říct, že se mu nic nevyrovná, o skleničky jsme se doslova porvali.smajlik

autor: spagetka
vloženo: 22.01.2009 15:21:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen - máme stejný recept. Dej ho tam, nakonec až bude čas rajčat, můžeme udělat různé druhy, poznačit si to a pak vybrat ten, co našim strávníkům nejvíc chutnalo smajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 22.01.2009 09:34:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Třeba ještě napíšu, až se k němu dopracuju v sešitěsmajlik
Receptů na zavařování mám mocmocsmajlik

vloženo: 22.01.2009 09:16:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cathleen, nevadí, určitě, ale klidně jsi to mohla napsat, jako kečup II a bylo bysmajlik

autor: cathleen
vloženo: 22.01.2009 06:47:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept mám ždibec jiný, asi má každý svůj rodinný a upravený podle chutismajlik
Jen bych dodala, že :
1) po rozvaření a přecezení znovu mixuji, kečup je opět o hodně jemnější (asi proto, že při mixování už nevadí ty kousky slupek, jádřinců a jadýrka)
2) přidávám i trochu oleje, kečup pak líp "teče"
3) když ho odpařuji, po určité době ho nechám odkrytý zchládnout a druhý den opět zahřeji a chvíli odpařuji....zjistila jsem, že opakovaným, i kratším vařením a pak odpařováním během chládnutí se mi kečup zahustí víc a lépe. Rozhodně se během toho nezkazí, protože je v něm dost konzervantů (cukr, sůl, ocet)

Snad neva, že jsem to sem píslasmajlik

autor: spagetka
vloženo: 21.01.2009 19:12:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko, mám sice jiný ůpoměr surovin,ale taky to může být dobré Já ten svůj uvedu tady do komentářů, nemá cenu, aby tu byly skoro stejné recepty smajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

domácí kečup bez sterilizace výroba kečupu recept jak vyrobit kečup domácí kečup hustý recept na výborný kečup recepty na kecup recept na domácí kečup kečup domaci kečup bez jablek kečup domácí recept kečup heinz recept domácí kečup recept recept na kečup recept domácí kečup jak udělat kečup domácí kečup nejlepší domácí kečup recepty na domácí kečup recept kečup kecup recepty jak udělat domácí kečup recepty domaci kecup kečup kečup s červenou řepou výborný domácí kečup domácí kečup recept bez jablek domaci kecup recepty kečup domácí vynikající recepty kečup výroba domácího kečupu domácí kečup bez jablek jak se dela kecup kečup z rajčat recept jak zahustit domácí kečup domácí kečup s červenou řepou recept na dobrý domácí kečup výroba kečupu kečup z rajčat kecup recept jak zahustit kečup jak uvařit kečup domaci vyroba kecupu




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty