Těsto na pizzu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 735 kJ / 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 20,70 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 146,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2014 14:41
Jitkas:jo nechávám ho kynout. Já napsala jen poměry surovin . Z vody, cukru a kvasnic nechám vzejít kvásek, který přidám k mouce se solí, vypracuju těsto a nechám kynout aspoň hodinu. Občas těsto promíchám. Pak ho vyválím na plech potřený olejem, potřu kečupem a přidám vše ostatní (šunku, zeleninu,sýr,.... koření na pizzu. A upeču v troubě na cca 180°C. Tak to dělávám já
18. 1. 2014 13:51
Irule: To testo nenechate ani trochu vykynout?
18. 1. 2014 13:36
já mám poměry takto: 30dkg hl.mouky, 2dkg kvasnic, 1,5dcl vody, 1 lžička cukru, 1 lžička soli. A je výborná a není cítit kvasnicemi
18. 1. 2014 13:22
Na 200gr mouky 20g drozdi? Nevim, ale to testo musi byt strasne citit kvasnicemi. Postup popsany Rebekou mi prijde mnohem logistejsi.
18. 1. 2014 13:12
, dělávám stejně, posílám foto . Máme ji moc rádi
14. 12. 2013 20:23
des jsem upekla a výborná
13. 12. 2013 14:59
je to vinikajicí
3. 12. 2013 16:41
Dnes ( resp. včera večer ) jsem dělala, a to tak, že do trochy vlažné vody jsem rozdrobila 1/4 kostky droždí, přidala dvě lžičky oliváče, sůl, 250 g hladké mouky, a vody pak přidala tolik, aby vzniklo vláčné těsto... to jsem pak nechala přes noc v ledniciv mikrotenu a dnes pizzu upekla
tahle dávka je na jeden plech
posílám 1. bod a obrázek
tahle dávka je na jeden plech
posílám 1. bod a obrázek
9. 9. 2013 07:16
No já nevím on každý píše těsto z pizzerie.Těsto se musí vypracovat nesmí se lepit, poté dělají se bochánky a kvalitní a dobrá pizzerie dělá těsto večer a přes moc je v lednici aby uzrálo. Navíc ten poměr mouka kvasnice je úděsný. Na 1kg mouky 10 dkg kvasnic. Takový poměr se nedává ani do vánoček což je těžké tukové těsto.Třeba nemám pravdu ale recept mi přijde nevěrohodný.
8. 9. 2013 23:20
No, chtělo by to doupravit.
8. 9. 2013 13:11
Danisquo, nevím, nevím, ale ten recept je docela odbytý, nejsou tam základní věci, zda těsto kyne, když je tam droždí, jak dlouho, všechno jenom smíchat je taky divný termín, na kolik péct, jak dlouho....atd. Uvědom si, že sem chodí také začínající kuchařinky a těm to teda nic neřekne. Lepší je dávat receptů méně, ale více se jim věnovat Není to žádná špatná výtka a ber to, jako radu pro další recepty a až si tento doplníš, dám ti boda.
8. 9. 2013 12:59
Recept vypadá dobře, ale nevím, jestli se těsto dá vykynout nebo se rovnou vyválí. Dávám bodíky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 42 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Osvědčené tipy, jak ušetřit čas při vaření luštěnin: Zjednodušme si přípravu těchto zdravých potravin a konzumujme je častěji
Další recepty
Tématické fráze: testo na pizzu recept recept na těsto na pizzu recept pizza těsto těsto na pizzu vláčné těsto na pizzu těsto na pizzu jako z pizzerie těsto na pizzu bez kvasnic recept na pizza těsto pizza bez kvasnic recepty těsto na pizzu těsto na pizzu do lednice těsto na pizzu přes noc vláčná pizza recept těsto na pizzu vláčné těsto na pizza těsto na pizu recept pizza testo do lednice recept na pizzu vláčná pizza recept pizza těsto z lednice
Suroviny: mouka hladká, droždí, sůl, olej, voda
Těsto na pizzu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nl9E
12 názorů