Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší
Suroviny
Porce: 4-6 jak pro koho
Nutriční hodnoty
Energie | 29 620 kJ / 7 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 320,39 g |
Tuky | 436,81 g |
Vláknina | 113,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 5,59 g |
Sůl | 13,50 g |
Sacharidy | 394,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept publikován v Magazínu Albert listopad 2011. Upraveno jen trošku. Je to malinko náročnější, ale dělala jsem již podruhé, takže to stojí za to))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 10. 2013 07:21
23. 9. 2013 20:08
23. 9. 2013 19:44
23. 9. 2013 19:38
23. 9. 2013 13:06
23. 9. 2013 09:05
23. 9. 2013 07:04
23. 9. 2013 06:40
23. 9. 2013 02:47
23. 9. 2013 02:47
22. 9. 2013 20:35
22. 9. 2013 18:51
22. 9. 2013 18:37
22. 9. 2013 18:37
22. 9. 2013 18:09
A díky všem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 9 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 16 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 21 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 26 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 29 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: bramborová kaše s dýní krůtí maso s bramborovou kaší krůtí maso s dýní kruti maso s dini kachní prsa s dýní glazovaná mrkev kuřecí prso s dyni hokaido recept krůtí s bramborovou kaší glazovaná zelenina kruti na dyni krůtí steak na bylinkách krůtí maso s kaší krůtí maso s dýní hokaido bramborova kaše s máslovou dýní kruti maso z bramborovou kasi krůtí steak v bylinkách kaše z dýně bramborova kase s pecenou dyni krutí prsa jak dlouho se pecou krůtí maso s máslovou dýní
Suroviny: maso, prsa krůtí, slanina anglická, máslo, mrkev, cibule, cibulka jarní, rozmarýn sušený, tymián sušený, bobkový list, víno bílé, sůl, pepř, dýně hokkaido, cukr třtinový, sůl, pepř, česnek, olej olivový, česnek, brambory, máslo, kyška, česnek, olej, sůl, cibulka jarní, parmazán
Krůtí prso na bylinkách s glazovanou dýní a bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk4O
21 názorů