Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí medailonky smažené“v polotovaru“

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 72 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 12 min

72 min (60 min příprava + 12 min tepelná úprava)

25. 9. 2013 17:52

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 262 kJ / 302 kcal
Bílkoviny14,78 g
Tuky8,59 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy40,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství“Zatřes a upeč“smíchaného s 1lžící strouhanky vyšlo akorát na těch 6 rybích kousků. Nebyla jsem schopna nastrouhat rohlíky a tohle mě zachránilo. Holt se to kuře bude muset oplácat v něčem jiném, když ho ryba předběhla. Ale ono si už určitě poradí:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 9. 2013 20:46

Ivusa::-):-K

Ivusa Ivusa

26. 9. 2013 22:42

:-8 Aničko,děkuji za odpověď a jsem ráda ,že to necítím jen já,že se "kdysi" vařilo jednoduše , kvalitně a hlavně chutně(tedy alespoň někde).Proto jsem moc ráda ,že jsou tady toprecepty, které nám některé ty dobroty připomenou:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 9. 2013 21:52

Ivusa:Ivanko to víš,že si vzpomínám a jak moc ráda:-*:-K:-KTo bývaly časy a hlavně vynikající chutě dobře připravených jídel.Nikdy se mi doma nepodařilo udělat např.rybí polévku,kterou dělali v Rybeně-mňam;-)V nově otevřené prodejně jsme byli také a byli jsme velice zklamaní:-S:no:
Všem moc děkuji:-*:-K

dzungila

26. 9. 2013 21:46

Jednoduché a určitě dobré.:-p Chválím nápad použít směs na stehýnka na rybku! ;-):yes:

Ivusa Ivusa

26. 9. 2013 20:11

:-KNevím Aničko,jestli si vzpomínáš na Rybenu na ulici- vedle Záložny a Zlíňanky...jako malé jsme tam chodily s mamkou a sestrou občas na obědy.Dodnes si vzpomínám na solidní výběr jídel z rab a byly chutné.Nedávno jsem byla v nově otevřené Rybeně na rohu dlouhé a školní ulice a byla jsem velmi zklamaná...výběr z rybího sortimentu téměř nulový, kromě mořských plodů, nic co by připomínalo púvodní Rybenu:-((:-((A to bych si tak ráda dala dobrou rybičku.:-//

Ivusa Ivusa

26. 9. 2013 20:04

:-Kdala bych si rybku;-)mňam:yes::yes:

Inka1 Inka1

25. 9. 2013 20:14

:-D Ryby máme moc rádi, ale většinou když koupím tyhle lisované mražené tak se mi při smažení rozpadnou :-((. Takže raději chlazené přímo z rybárny :yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 9. 2013 20:14

spagetka:Ano,strčit do trouby naostro;-):-D:-D
Děkuji:-K

spagetka spagetka

25. 9. 2013 18:13

Kuřátko zapípá a už ti bude jasný, co chce ;-):-D:-D, jinak mňam :-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 9. 2013 17:59

:-p:-p;-):yes:

jarka skrobakova

25. 9. 2013 17:57

:yes::yes::-K:-p Mám moc ráda ryby :yes::yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rybí medailonky jak smazit rybu mrazenou jak smažit mražené ryby smazeni zmrzle ryby příprava rybího filé ze zmrzlého polotovaro zmrzlé rybí prsty jak smažit jak udělat rybí filé jak udělat rybu mrazenou rybene rybí filé zmrzlé jak udelat file mražené smažené rybí filé mražené smažení mraženého rybího files rybí filé teplota smažení jak udělat mražené rybí filé jak smažit mražrné polotovary smažit mražené filé obalované jak udělat rybí filety smažené kořenící směs zatřes a upeč smažení mrazeného rybího filetu recept

Suroviny: filé, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vejce, strouhanka, zatřes a upeč, olej, citron, petrželka

TopRecepty.cz

Rybí medailonky smažené“v polotovaru“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PGDn