Kečup“cibuláč“z papiňáku
Suroviny
Porce: cca 2,8 litru hotového kečupu
Nutriční hodnoty
Energie | 12 229 kJ / 2 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,60 g |
Tuky | 110,92 g |
Vláknina | 182,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13,15 g |
Sůl | 32,12 g |
Sacharidy | 367,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jsme kečupoví a já si někdy dobrý, ale pouze domácí kečup naředím vodou a popíjím:-)Manžel nakoupil velké balení cibule a mrkve, tak jsem zkusila zaexperimentovat i s touto zeleninou a s velice chutným výsledkem se jdu tady s Vámi podělit. Feferonku dávat nemusíte, ale protože cibule i mrkev je dost sladká, tak ten jeden kousek tomu dal takový decentně příjemný šmrnc.
Do podobných přidávám další“papiňákovou“verzi kečupu.
Všechno lze připravit i ve velkém obyčejném hrnci, ale je to příliš zdlouhavé. Tohle šetří čas i peníze:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2014 15:33
16. 3. 2014 11:20
5. 10. 2013 18:38
hanes24:
4. 10. 2013 05:39
3. 10. 2013 18:50
3. 10. 2013 12:02
Petra Ku.:Peti,opravdu se nemusíš bátU předešlého kečupu,který jsem dala do podobných jsem na dno papiňáku dala podložku a tady jsem ji schválně vynechala,abych se přesvědčila,jestli to půjde i bez ní,protože každý ji nemusí mít.A jde to,vážně se zelenina nepřichytila.Na fotce s postupem je trošku vidět,kolik vody pustila zelenina během vaření(tam jak je to vajíčko na čaj s kořením)
Víš,že bych tady nějaký paskvil nedalaZvlášť když vím,že to máš k nám kousek.Taková pecka těžkým připáleným hrncem do hlavypřece bych to neriskovala
ANDREA:Andrejko,já kečupy po naplnění nesteriluji,ale je pravda,že u nás nevydrží moc dlouho,jsme velcí konzumenti a brzo je všechno spotřebovanéPro jistotu jsem se tady ještě podívala i po jiných kečupových receptech a ve většině případů jsou i ty další bez zavařování.Když si zadáš do vyhledavače Kečup tak se Ti ukáže více rcp a můžeš si vše prohlídnout
hanes24:Jiříku vidíš,ještěže jsi napsal o té skořiciDala jsem zhruba 3cm kousek celé,ale do surovin jsem to zapomněla napsatJdu to hned napravit,díky
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
3. 10. 2013 08:00
3. 10. 2013 07:07
3. 10. 2013 06:36
3. 10. 2013 04:35
2. 10. 2013 21:44
2. 10. 2013 18:32
2. 10. 2013 18:18
2. 10. 2013 16:15
2. 10. 2013 16:05
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 29 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 47 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí kečup: Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty. Který z nich si připravíte na zimu?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: kuchařka - recepty z papiňáku kuchařka vaříme v papiňáku kečup v papiňáku domácí kečup z papináku kečup z papináku recept na zeleninovy kecup domácí výroba kečupu kecup s mrkvi hrnec na vaření kečupu nankolik minut sterilizovat kečup kečup suroviny výroba domácí domácí kečup z rajčat z papináku kuchařka pro papiňák kecup vice octa jak napravit kečup z dýně výroba kečupu v hrnci kecupy v tlakacu domácí kečup se zeleninou recept na vyrobu kecupu domácí kečup v takovém hrnci
Suroviny: cibule, rajče, mrkev, feferonka, ocet, sůl, bobkový list, koření hřebíček, skořice celá, koření nové koření, rozmarýn, olej, mrkev
Kečup“cibuláč“z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn11
16 názorů