Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 934 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,34 g |
Tuky | 19,70 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 122,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2014 15:42
Recept už je uložený v mý zlatý pokladnici.
19. 5. 2014 12:52
27. 10. 2013 16:32
22. 10. 2013 22:20
22. 10. 2013 21:37
22. 10. 2013 09:50
21. 10. 2013 23:02
21. 10. 2013 22:59
21. 10. 2013 22:56
21. 10. 2013 22:49
21. 10. 2013 22:30
21. 10. 2013 21:56
21. 10. 2013 14:03
20. 10. 2013 18:09
20. 10. 2013 17:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 10 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 46 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: česko vaří s polreichem vaření s polreichem vaříme s polreichem česko vaří s polraichem dušené vepřové plátky vepřová plec podle pohlreicha recepty vaříme s polreichem recepty cesko vari s polreichem česko vaří s poloraichem cesko vari s polrajchem vepřové plátky v omáčce vařime s polraichem vaření s polraichem vareni s polorajchem dusene platky vepřové vepřové plátky omáčka vepřové plátky dušené varime s polorajchem cesko vari s polorajchem vepřové plátky podle pohlreicha
Suroviny: maso vepřové, cibule, rajče pečené, ocet balsamiko, cukr třtinový, bujón zeleninový, žampióny, mouka hladká, protlak rajčatový, lusk paprikový, cibulka jarní, olej olivový, máslo, sádlo, koření kari, sůl, pepř
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
43 názorů