Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarský guláš s křenem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

2. 11. 2013 21:11

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 233 kJ / 1 490 kcal
Bílkoviny152,47 g
Tuky55,58 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 377 mg
Sodík 590 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy73,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rady: Guláš má mít správnou hustotu – řídký guláš působí chudě a příliš moučný ztrácí svou typickou chuť. Proto guláš zaprášíme raději menším množstvím mouky a v případě potřeby ho zahustíme střídkou staršího chleba, kterou ve šťávě dobře rozvaříme. Guláš zahustí také větší množství cibule nebo nastrouhaná brambora.

Mouku v guláši musíme dobře provařit, jinak by omáčka byla cítit moukou a nebyla by hladká. Šťáva je dostatečně provařená, když tuk vystoupí na povrch a guláš je lesklý a netvoří se škraloup.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

17. 9. 2015 01:10

gulášek:-):-K:-K:-K

senky senky

9. 11. 2013 14:16

Evi, gulášek :yes::yes: Trošku jsem si upravila technologický postup, protože jsem vinula v pomaláči, ale pochvala u stolu byla veliká, takže díky:-K:-K;-) Na křen jsem málem zapomněla:-D:-D Přidávám foto:-)

Nikina Nikina

6. 11. 2013 09:53

Krása! :yes::-K Také sypu guláš křenem ;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 11. 2013 20:12

Máš to moc hezké:-K:-p:yes:
Také dělávám s černým pivem a sypu křenem a cibulí:-pMá to pak takové fajn grády:yes:

Bahula Bahula

3. 11. 2013 10:10

Holky díky :-K:-K:-K:-K
Gulášek jsem jedla v jedné nové krásné restauraci,kde vaří z biopotravin. Uchvátila mě na něm ta šťávička, tak jsem ho musela hned vyzkoušet.

Jitkas

3. 11. 2013 08:20

Ta "stava" je famozni, krasne leskla, nadherny gulasek!!

ella1 ella1

3. 11. 2013 08:08

ukládám a jak dojede můj chlap ze světa,okamžitě vařím-dieta nedieta.:-p

senky senky

3. 11. 2013 07:41

Hmmm:-*:yes::yes: výborný tip na příští víkend:-p:-)

Jana

2. 11. 2013 22:09

:-O Proč cedit šťávu na guláši????? :-S Ten šikmý talíř se mně vážně nelíbí, ale to je můj problém - asi je to umělecké. :-)) Guláš určitě moc dobrý!!

ivulinka ivulinka

2. 11. 2013 22:07

Jistě výtečné a s tím křenem i pěkně pikantní:yes:

jarka skrobakova

2. 11. 2013 21:31

Krásný recept a s tím černým pivkem to bude super, dělávám podobně :yes::yes::-K:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

2. 11. 2013 21:21

:-p:-p:-K:-K:-K:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 11. 2013 21:18

:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Irule Irule

2. 11. 2013 21:17

to vypadá na pořádnou mňamku :-p:-p:-p. Po tom "sladkém dnu" bych si dala ráda ;-):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pivovarsky hovezi gulas hovězí guláš s křenem hovězí krk na černém pivu hovězí pivovarský guláš guláš vepřový guláš s křenem pivovarskýgulas gulášek s křenem guláš s černým pivem pikantní hovězí guláš s křenem pivovarský guláš s knedlíkem pivovarské hovězí guláš babicovy dobroty pivovarsky gulas pikantní guláš s křenem pivovarsky vepřový guláš pivovarsky gulasek pivovarský vepřový guláš recept povovarsky gulas vepřový pivovarský guláš hovedzi gulas s krenom

Suroviny: kližka hovězí, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pivo černé, voda, mouka hladká, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka, křen, cibule

TopRecepty.cz

Pivovarský guláš s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBxB