Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Copánky z bůčku

Pletete rádi copánky? Vyměňte vlasy za bůček a připravte z něj efektní cop. Podávat ho můžete třeba se zelím a bramborem. Nebo ho nechte vychladnout, nakrájejte na plátky a podávejte jako pohoštění s hořčicí a křenem.

Hodnocení receptu je 5,0 (87×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 150 min

170 min (20 min příprava + 150 min tepelná úprava)

8. 11. 2013 21:14

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MarcelaPa

22. 1. 2024 18:28

Jednoduché a výborné!

Habina

14. 4. 2017 11:27

Dělala,jsem mělo velký úspěch,děkuji za inspiraci:-)

Romanos Romanos

12. 2. 2017 21:43

Rád bych se zeptal, na kolik stupňů se mají péci ty copánky :-O:-)

Nadia22 Nadia22

23. 1. 2017 06:55

Dekuji za inspiraci:yes: , uz jsem copanky delala, byly vyborne. Taky to vypada pekne na taliri.

Tonda

28. 9. 2016 12:22

Zkoušel to někdo na grilu? Zajímalo by mě na jak dlouho by se to mělo dělat na grilu.

jajuna

31. 1. 2016 18:24

Výborné. Jednoduché, zajímavé a hlavně moooc dobré. Děkuji za inspiraci. :-K:yes:

Daniela B

2. 12. 2015 21:55

venatrojak:trošku poddleju, ale jen málo asi 1 dcl vody, nejdřív peču přikryté, po odkrytí otočím maso a pak ještě jednou otočím na barvu, mezi otočením je třeba zkontrolovat a maličko podlít, dle potřeby, plech má velkou plochu a tekutina se rychleji odpaří, záleží taky jak je plech zaplněn a na výkonu trouby, ale raději péct déle ve vlastním tuku na menší výkon, aby bylo maso šťavnaté a na povrchu křupavé

venatrojak

2. 12. 2015 21:27

podlévá se to nebo jen na suchý plech??:-?

Carmen Bydžovská

10. 4. 2015 21:28

Nic lepšího, než je takto upečený bůček jsem nejedla

Petr Pánek

22. 1. 2015 10:08

Jsem 80letý mladík,s kladným názorem na život a mlsným jazýčkem,toto papáníčko se rovná sexu.Díky.

Evelyn

15. 1. 2015 00:36

Úžasný nápad. Vypadá skvěle. Musím hned vyzkoušet.:-D

cristal

16. 12. 2014 14:29

Ahojte, vyzkouším, vypadá to tuze dobře, to půjde rovnou do ledvin, jak říkal Kája Mařík:yes:

mki.lucinka

18. 11. 2014 22:35

Koho tohle napadlo by měl dostat aspon 3 medaile, vyzkoušela jsem ty copánky a můžu říct, že jsem ještě nikdy nejedla jemnější, křupavější a lahodnější upečené maso. Absolutně fenomenální...
DOPORUČUJI
:yes::-p

Daniela B

4. 11. 2014 20:00

peču 1 - 1,5 hodiny na 150 °C přikryté, pak 0,5 - 1 hodnu na 180 °C až má "barvu", záleží na množství a velikosti copánků, 1 - 2 krát otočím

blanouseek

4. 11. 2014 17:08

Můžu se prosím zeptat na kolik stupňů a jak dlouho se copánky mají péct? Děkujii :-))

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bůčkové copánky pečené copánky z bůčku pečené copánky z bůčku recepty z bůčku recepty bůček recepty z vepřového bůčku copánek z bůčku buček recept vepřové copánky buckovy copanek recepty na vepřový bůček recept z bucku buček nej recepty grilovaný vepřový bůček copánky bucek recepty recepty s bučku jak upéct bůček jak udělat bůček recept bůček cop z bucku

Suroviny: bok vepřový, sůl, koření grilovací

TopRecepty.cz

Copánky z bůčku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8gwr