Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Haše z vařeného masa a brambor

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 11. 2013 14:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 416 kJ / 816 kcal
Bílkoviny74,17 g
Tuky45,64 g
Vláknina7,84 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 344 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy25,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

5. 2. 2020 15:25

Kelisova: Díky za vyzkoušení :-K

Kelisova Kelisova

4. 2. 2020 22:24

dnes jsem dělala na véču :-Q:yes::yes:<3

1974andrea 1974andrea

1. 3. 2019 23:03

brtna: No vida, tu už jsem dlouho nedělala. Budu muset zopakovat. Díky za zprávu :-K

brtna

1. 3. 2019 21:09

Hledala jsem jak zužitkovat zbytek vařeného masa a narazila na Váš recept. S bramborem a kys. okurkou nemělo chybu.

Tom Beyk Tom Beyk

26. 11. 2013 19:53

Z angl. slovníku:
"hash" znamená:
hašiš, hašé (sekané maso), nasekat, zpackat, suma identifikující data, haš (n:hovor).
Možná by se to dalo zpackat i ve francojském slovníku :-))

spagetka spagetka

26. 11. 2013 13:30

Přesně tak, je to jakoby jiný název pro "kaši", prostě rozmělněné jakékoli maso, jakkoli ochucené, to tu hraje roli, že to maso se se může zapéci, nebo nemusí,. ale pořád to není kus masa jako např.kotleta vcelku.
"haše, hašé Význam:• kašovitý pokrm z masa" - opsáno z webu

Jitkas

26. 11. 2013 12:33

Jurek: Veprovy prejt je tez hase, druh masa nehraje vyznam.

1974andrea 1974andrea

26. 11. 2013 12:29

Jurek:Haše ( hašé) je mleté nebo sekané maso dušené na cibulce, někdy se zahušťuje strouhankou, jindy namočenou housku a já nastavila bramborem. Nikde se nepíše, že by to muselo být maso telecí a ani tento recept, co jste uvedl, jsem nikde pod názvem haše nenašla. Z čeho jste čerpal?

Jurek

26. 11. 2013 11:07

Andrejko,
hašé je úplně něco jiného. Recept může být dobrý, ale nepleťte názvosloví jednotlivých jídel.
Haše se vyrábí z telecího masa, špetky květu,citronové kůry, máslové jíšky, špetky bílého pepře a vajec. Brambory jsou příloha.

hanes24

26. 11. 2013 05:20

Dělával jsem v 70.letech(recept od Luďka Kuehra) a říkali jsme tomu sekaná Rio, pak upadlo jaksi v zapomnění. Hned si ukládám.A bod ke jasný.

Majka8

26. 11. 2013 01:37

Anna Kocikova:Přesně toto jsem chtěla napsat,připomíná mně to letní prázdniny u babičky a ráda si doma recept vyzkouším,měla jsem to ráda a myslím,že to je přesně ono:yes:Školní jídelna taky vařila,ale to se nedalo sníst,to byl dobrej humus.

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2013 18:26

Andri,připomenula jsi mi dobrůtku od babi:-*:-KJe pravda,že ji dělávala bez sušené smažené cibulky;-)a mě to nejvíce chutnalo postudenu,mňam:-p:yes::-K

spagetka spagetka

25. 11. 2013 18:15

Já dělám haše bez brambor ale se zapečenou br.kaší, kterou dávám navrch masíčka v troubě. Jinak opravdu hodně variabilní recept ideální ke zpracování masa, když ho už není pro počet strávníků dost. Někdy do masové směsi dám i papriku, rajče, porek....
Yanull: Jani, já to samé, taky mu dávám přednost, navíc si tam dám, co máme rádi. Steakům se sice nevyhýbám, ale jelikož je pořádně neumím.....:-8:-8:-D:-D:-D

yanull yanull

25. 11. 2013 16:30

Taková jídla mám ráda a nejvíce je vyhledávám. Ať si o mně myslí kdo chce, co chce, ale dala bych tomuto přednost i před steakem. :-p;-):-K, proto hodnotím 4. bodem :yes:

1974andrea 1974andrea

25. 11. 2013 16:27

casino:Tak to mi řekněte, co musíte mít za obří hrnec na pštrosí skelet:-O:-D:-D A jinak díky:-K;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: haše hašé z mletého masa jak se dělá haše masová haše, brambor hase jidlo pokrmy z vařeného masa haše recept hašé z hoveziho masa hašé z masa hase s bramborem recept hase recepty z vařeného masa co je haše vařené mleté maso co z vareneho masa jídlo haše masová haše s bramborem zapečená haše recepty hašé hovězí haše

Suroviny: maso vepřové, brambory, vejce, česnek, sádlo, cibulka, majoránka, pepř, petržel, pažitka, libeček, sůl

TopRecepty.cz

Haše z vařeného masa a brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z5my