Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepičí oběd

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2009 14:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 734 kJ / 1 131 kcal
Bílkoviny33,56 g
Tuky63,02 g
Vláknina13,83 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,68 g
Sacharidy102,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na uvedený recept sa nehodí kurča, je príliš rýchlo urobené. Sliepka má tvrdšie mäso a potrebuje dlhšiu prípravu.

Jedným vrzom máme polievku aj druhé jedlo s malým množstvom práce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

8. 2. 2009 20:52

Janka, u nás dostať krásne maďarské sliepočky, žiadne vysušeniny:-D:-D:-D A tým, že ich najprv varíš v polievke, nie je sliepka suchá, a aj polievka je zo sliepky silnejšia ako z kurčaťa. Občas ma aj suseda zo záhrady obdarí sliepočkou, vtedy je to pochúťka:-D:-D
ercicka, môžeš niekedy vyskúšať zo sliepky aj toto : http://www.toprecepty.cz/recept/2552-sliepice--na-...

ercicka ercicka

8. 2. 2009 18:56

aha, ja som si datum nevsimla :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2009 18:54

ercicka, nemohla jsi to najít dříve, je to tady ode dneška, ale fakt, slepice jsou levnější a vypadá to fakt skvěle. Taky jsem si to uložila, zase nějaká inspirace na oběd. Jen musím počkat, až uvidím nějakou nevyskákanou slepičku!:-D:-))

ercicka ercicka

8. 2. 2009 18:18

ze som toto nenasla skor :yes: davam do oblubenych, ked sa zase nabuduce seknem a miesto kurata kupim sliepku, tak budem vediet co s tym :yes::yes::yes:

sebena sebena

8. 2. 2009 17:49

Vypadá to moc dobře,jak recept tak fotečky, koukám, že jsme se dnes docela schodli s tou slepičí nadílkou;-) recept si ukládám a určitě vyzkouším:yes:

Paprika Paprika

8. 2. 2009 16:39

Fotopostup:yes: Recept je taky zajímavý, ale já si nemůžu pomoct - raději upeču kuře. Tejajo nic proti tobě. Víš, že spoustu tvých receptů obdivuji.

Bibinka Bibinka

8. 2. 2009 15:55

Mě zas ty kupovaný pipiny připadají jak "vyskákanej chocholouš",taky bych nevěřila, že se něco tak pěkného dá z nich udělat.Tejajo, díky za inspiraci:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2009 15:29

Terezko, ten postup nemá chybu v těch fotografíích :-)

tejaja tejaja

8. 2. 2009 14:36

Janka nerozpadne, sliepku aj keď varíš dlhšie, drží v kope. Preto sa na tento recept nehodí kurča, to by sa ti rosypať mohlo;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2009 14:21

Nikdy bych nevěřila, že upečená slepice může tak hezky vypadat, většinou jsou to vysušeniny a vypadají, jak dostihoví koně. Já bych se bála, že ji převařím a že když ji vytáhnu z hrnce, rozpadne se mi:-)) jsem holt tele! Ale máš to moc hezké, Terezko:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slepice recepty recepty ze slepice recepty slepice recept na slepici slepičí maso slepice recept recept slepice inspirace na oběd slepičí polévka v pomalém hrnci recepty na slepici slepičí maso recepty recepty ze slepičího masa jak upect slepici slepice-recepty vařená slepice recepty na obed recepty co ze slepice recepty pomalý hrnec slepice vařené slepičí maso slepice v pomalém hrnci

Suroviny: slepice, směs zeleninová do polévky, sůl, pepř, česnek, cibule, rohlík, olej, mléko, sůl, pepř, petrželka, vejce, olej, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Slepičí oběd

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5wl