Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocné listové mašličky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

12. 1. 2014 15:18

Suroviny pro 24

24

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 434 kJ / 2 972 kcal
Bílkoviny55,05 g
Tuky164,29 g
Vláknina5,48 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy315,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

13. 1. 2014 10:06

casino: asi při svých zkušenostech víš, že každá trouba a to i trouba téže značky, peče jinak. U staré trouby jsem musela vždy otáčet plech, pekla jakoby víc odzadu - nemyslím větrák, ale normální pečení zhora a zdola. Nynější nová trouba nemá přesně nastavitelný termostat, ale takový plynulý, takže než jsem se to naučila, používala jsem teploměr do trouby. Ten mi ukazuje, že vše, co je nutno péci na 200°C, upeču při 180°C. Ale je pravda, že netuším, zda i teploměr nevykazuje odchylku. Důležité je, že už si s troubou rozumím (s elektrickou, jo? :-D:-D:-D:-D:-D:-D)
Vidíš a v nové troubě jsem ještě pizzu nepekla, prubnu ;-);-);-)
Jinak včera jsem pekla štrůdl. Škoda, že sem nemohu dát foto, jak je krásně zlatý při 180°C:-)):-)):-))

Mattyas

13. 1. 2014 00:01

casino:Nene,vepři fakt nejsme :-)).Jasně,já bych ho osobně třeba pod 210°C nepekla...

casino

12. 1. 2014 23:55

Mattyas:
Spolu nejsme vepři:-)) a doufám že ani se spagetka: neééé:-)):-))
Listové se peče při 220 až 240°C (já peču při 220°C)

Mattyas

12. 1. 2014 23:30

casino:Já jsem měla fakt 230 st.a pohoda ;-) ...jak vidíte :-D

casino

12. 1. 2014 23:24

230°C je sice o fous více než je obvyklá teplota pro pečení listového, ale furt je to lepší než péci při 160°C jak se také občas v receptech píše...

spagetka:
Pokud trouba karbonizuje při nastavené teplotě 230°C, pak je to vskutku vinou trouby, resp. termostatu. Áááánééébóóó délkou pečení...:-))
(takovou troubu bych rád...; třeba bych zkusil i pizzu):-))

Mattyas

12. 1. 2014 22:21

Bibinka:Děkuju :-))

Mattyas

12. 1. 2014 22:20

spagetka:Tak snad každý ví jak mu co peče trouba ;-).

Bibinka Bibinka

12. 1. 2014 17:27

Mattyas, vítej v naší Topkové rodině a ať se ti tu líbí:-K;-)
Čím více různého ovoce, tím barevnější, máš 2.:yes:

spagetka spagetka

12. 1. 2014 15:27

Recept je nápaditý a pěkný:yes:. Jen bych doporučovala, abys do receptu jako Poznámku napsal, že každý musí péci dle své trouby. Víš, já listové těsto péci na 230 °C, tak z toho mám uhlí. Já to vím, že teplota je vždy orientační, ale někdo by ti zbytečně vynadal, že se mu to spálilo ;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: listové těsto s tvaroh a jahody top recepty s ovocem listove maslicky listové těsto s tvarohem a ovocem recept listové těsto tvaroh jahody listovy vetrak listové těsto s ovocem jahody v listovém těstě mašličky z listového těsta sfogliatine glassate diskuse recepty z listového těsta s ovocem jahody ovocné mašličky nápadité kousky z listového těsta mašličky z listového z tvarohového těsta kosicky z listoveho testa a s tvarohovou naplni a ovocem recepty z listoveho testa s jahody jak se pece listove pečení koláčů jablkové mašličky něné košíčky krémem a ovocem listove štrůdl a merunkami

Suroviny: těsto listové, meruňky, jahody, broskve, tvaroh měkký, žloutek, cukr, pudink vanilkový, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Ovocné listové mašličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DrZY