TIRAMISKA
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,02 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,01 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A DOBRÉ!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2009 09:52
tý jo, to je skvělý nápad! hned o víkendu to zkusím. jen tak krásné skleničky nemám.
15. 2. 2009 00:48
Děkuji za odpověď.To je opravdu nápad s bublinkami.Skvělé
14. 2. 2009 11:10
dneska bude vyzkoušeno slintám u teď
14. 2. 2009 09:12
Myslela jsem, že praskací úchylku mám jen já...
13. 2. 2009 23:41
Celý život se učíme, co papriko? Nikdy by mne nenapadlo to s těma bublinkama. Já taky, když je mám, tak praskám a praskám..a teď nemám žádné, všechny jsem vypraskala Ale rozhodně ti Markéto, za nápad i za tuhle nádheru dávám +
13. 2. 2009 22:14
Ty brďo - to je chytrý s těma bublinkama. škoda, že žádné nemám. Já jak je někde vidím, tak je čórnu a praskám a praskám do poslední bubliny.
13. 2. 2009 20:40
pro: JANA K
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.
13. 2. 2009 15:58
Vypadá opravdu slavnostně,musí být i dobrý.Ukládám a dávám bodík.
12. 2. 2009 22:50
Moc mě tento recept potěšil.Děkuji.Hlavně proto,že tam nedáváte syrový žloutek.Moc pěkná ozdoba z čokolády,Jak ji děláte?a jenom mě zajímá jestli se likér svojí chutí dostane i do krému nebo zůstane pouze v piškotech.Dáváte chladit do lednice nebo do mrazáku?Děkuji.Moc pěkné.
12. 2. 2009 21:50
Vypadá to hezky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 35 minutami
Palačinkové rolky
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 13 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 58 minutami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 1 hodinou
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 1 hodinou
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 2 hodinami
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
12346 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Tlačenka, zabíjačková pochoutka: Můžete ji připravit i doma. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: recept na panacotu tiramisu v misce tiramisu do misek cokoladove penizky nejlepší recept na panacotu kokotky recepty recept na panakotu zapékací kokotky baylies domácí se smetanou panakota recept liker baylies nádoby na panacotu recept panakota keramické kokotky nádoby na panakotu baylies likér domácí panakota domácí panakota tiramisu do misek recepty na panacotu
Suroviny: tvaroh nízkotučný, smetana zakysaná, cukr vanilkový, piškoty dětské, káva rozpustná, bailey´s
TIRAMISKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOL5
10 názorů