Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

TIRAMISKA

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 2. 2009 20:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 kJ / 0 kcal
Bílkoviny0,02 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A DOBRÉ!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

miška

24. 2. 2009 09:52

tý jo, to je skvělý nápad! :yes: hned o víkendu to zkusím. jen tak krásné skleničky nemám. :-(

krijan

15. 2. 2009 00:48

Děkuji za odpověď.To je opravdu nápad s bublinkami.Skvělé;-)

kedlubna kedlubna

14. 2. 2009 11:10

dneska bude vyzkoušeno :-p slintám u teď :yes:

zizala zizala (moderátorka)

14. 2. 2009 09:12

:-O:-D Myslela jsem, že praskací úchylku mám jen já...:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 2. 2009 23:41

Celý život se učíme, co papriko?:-O Nikdy by mne nenapadlo to s těma bublinkama. Já taky, když je mám, tak praskám a praskám..a teď nemám žádné, všechny jsem vypraskala:-( Ale rozhodně ti Markéto, za nápad i za tuhle nádheru dávám +;-)

Paprika Paprika

13. 2. 2009 22:14

:-O Ty brďo - to je chytrý s těma bublinkama.:yes: škoda, že žádné nemám. Já jak je někde vidím, tak je čórnu a praskám a praskám do poslední bubliny.:-8:-8

marky011

13. 2. 2009 20:40

pro: JANA K
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.

ilonahen ilonahen

13. 2. 2009 15:58

Vypadá opravdu slavnostně,musí být i dobrý.Ukládám a dávám bodík.:yes:

Jana K

12. 2. 2009 22:50

Moc mě tento recept potěšil.Děkuji.Hlavně proto,že tam nedáváte syrový žloutek.Moc pěkná ozdoba z čokolády,Jak ji děláte?a jenom mě zajímá jestli se likér svojí chutí dostane i do krému nebo zůstane pouze v piškotech.Dáváte chladit do lednice nebo do mrazáku?Děkuji.Moc pěkné.:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 2. 2009 21:50

Vypadá to hezky :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na panacotu tiramisu v misce tiramisu do misek cokoladove penizky nejlepší recept na panacotu kokotky recepty recept na panakotu zapékací kokotky baylies domácí se smetanou panakota recept liker baylies nádoby na panacotu recept panakota keramické kokotky nádoby na panakotu baylies likér domácí panakota domácí panakota tiramisu do misek recepty na panacotu

Suroviny: tvaroh nízkotučný, smetana zakysaná, cukr vanilkový, piškoty dětské, káva rozpustná, bailey´s

TopRecepty.cz

TIRAMISKA

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOL5