Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 1. 2014 20:37

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 872 kJ / 1 643 kcal
Bílkoviny244,93 g
Tuky15,91 g
Vláknina40,85 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 583 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy81,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Vařila jsem podle knihy Elizabeth Bard: Lunch in Paris

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

28. 3. 2014 14:15

janatka: Díky za vyzkoušení receptu i pěknou fotku :yes::-K:-K

janatka janatka

28. 3. 2014 13:57

Bohužel šalotku jsem neměla,byla tedy obyčejná cibule,žampióny taky ne,tak jsem dala lišky.Na masíčko mi stačily v troubě jen 2 hoďky.Krásné to vonělo po bytě.Dělala jsem z kližky!!:-p:yes::yes:Domácí těstovinky pro nás,pro manžu jasmínová rýže.

zizala zizala

30. 1. 2014 18:53

Zdeňka Loucká: :-) Mám velkou radost, děkuji :-K

Zdeňka Loucká

30. 1. 2014 18:35

Dnes jsem vařila a je to vynikající záležitost, chválím :yes::yes::-p

lucadanek

24. 1. 2014 20:20

Něco úžasného...:yes::-p

zizala zizala

21. 1. 2014 19:58

Lucas: Tak to mám velikou radost, díky :-K:-K

Lucas

21. 1. 2014 18:51

moje kuchařské umění je řekněme dost špatné ale dle postupu jsem vše řekl bych až moc jednoduše zvládl a všem chutnalo...doporučuji je to skvělý recept na večeři když chcete potěšit protějšek určitě budete mít velký uspěch :yes:

Patricie

16. 1. 2014 18:59

:-KJaruško, jedním slovem - krása:yes::yes:

jarka skrobakova

16. 1. 2014 17:59

Krásný recept :yes::yes::-K:-p:-p:-p

Irrena Irrena

16. 1. 2014 14:10

Úžasná záležitost:yes::yes::yes::yes::-p

zizala zizala

16. 1. 2014 13:01

Martina: :-8:-8 Nejsem zvyklá na tolik chvály, ale moc děkuju, jste milá :-K Pokud budete dělat, dejte prosím vědět, zda chutnalo :-)

Martina

16. 1. 2014 12:57

Tedy to je nádhera :yes::yes: Dobrota a ještě krásné foto:-p
O víkendu udělám v pomaláči:-*
Žížalo, smekám před Vámi;-)

zizala zizala

16. 1. 2014 12:46

rozmarynaH:Eliška Havelková: Děkuji :-):-K
Mám radost, že se recept líbí :-)

zizala zizala

16. 1. 2014 12:45

Bibinka: Děkuji za pochvalu, ani jsi nedodala, že na vás je tam málo šťávičky ;-):-)) Tu si můžeš přidělat, nám to chutnalo takhle :-)

HankaPu HankaPu

16. 1. 2014 12:00

zizala: Dík, to je přesně on, už si ho jdu objednat :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso recepty hovězí guláš s červeným vínem hovězí guláš s vínem recepty z hovězího masa dušené hovězí daub de do recepty na hovězí maso recepty dutch owen hovězí maso s vínem recepty hovězí maso hovězí s tymiánem hovezi s cervenym vinem recepty hovězí maso s vinem hovezi dusene hovězí maso recept hovězí na česneku hovězí maso recepty do trouby dušené hovězí se špenátem hovezi dusene s vínem guláš s vínem

Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, cibule šalotka, česnek, mrkev, pomeranče, rajče celé loupané, víno červené, vývar masový, bouquet garni, žampióny, sůl, pepř, olej olivový, petrželka hladkolistá

TopRecepty.cz

Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem a tymiánem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bpv2