Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehačkové koblihy

Koblihy se tradičně připravují z kynutého těsta. V tomto receptu do těsta přidáme ještě šlehačku a tím je dokonalé zvláčníme. Vykrojené koblížky pak naplníme povidly a dozlatova usmažíme. Věřte, že si pochutnají všichni.

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 10 min včetně doby kynutí

130 min (120 min příprava + 10 min tepelná úprava, včetně doby kynutí)

19. 1. 2014 21:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

z dávky vyjde asi 30 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 420 kJ / 2 968 kcal
Bílkoviny82,64 g
Tuky106,43 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy411,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla na internetu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martina246

18. 1. 2020 19:32

Našla jsem si váš recept, zítra chci udělat. Jen přemýšlím kdyby se nechaly upéct v troubě to asi nebude ono. Tak zůstanu u oleje. Doufám že se mi povedou;-)

Irule Irule

23. 2. 2019 22:29

Duskali: já je dělala přesně podle receptu, byly výborné. Špetkou soli nic nepokazíte - si myslím ;-)

Duskali

23. 2. 2019 16:53

Chybí mi tam aspon špetka soli ??? :-) Zítra je budu dělat. <3

Irule Irule

23. 1. 2018 18:04

janulle: děkuji :-K

janulle

23. 1. 2018 17:59

Koblížky se opravdu podařily. Z opatrnosti jsem zkusila jen z poloviční várky. Díky několika nepodařeným pokusům o koblihy podle jiných receptů.Dokonce ani náplň nevytekla, což jsem měla trochu obavy. Každopádně jsou velice dobré a příště už budu dělat z plného počtu surovin.:yes: A přidávám k oblíbeným;-)

Majkisek

7. 3. 2017 19:42

Tak tenhle recept doporučuji je super :-)

Gupka

12. 2. 2017 15:48

Moc děkuji za recept. Přidala jsem tam štamprli rumu, špetku soli a přidala hl. mouku dle potřeby a těsto bylo super. Vyválela jsem tlustý plát, vykrajovala kolečka, do každého dala klasickou lineckou marmeládu a zabalila jako u švestkových knedlíků. Koblihy jsou po usmažení hezky vláčné, moc dobré.:-K

ivca

12. 1. 2017 17:50

Děvčata zítra je skusím doufám,že mi nevytečou,,,,8-(

Monika

31. 10. 2014 19:11

Jsou super:yes:

Irule Irule

4. 3. 2014 14:02

Zdena z JM, Emma: jsem ráda, že chutnaly :-):-K

Zdena z JM

4. 3. 2014 13:59

Tak jsem ve svých témeř padesáti dělala v sobotu poprvé masopustní koblihy a tento recept byla správná volba.Byly vynikající.:-p

Emma

11. 2. 2014 20:16

Ty koblihy jsou úplně fantastické!Dnes jsem je dělala a jsou opravdu výborné.Díky za recept!

Irule Irule

11. 2. 2014 15:34

Michaela Medkova:děkuji za vyzkoušení a krásnou fotku :yes::-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

11. 2. 2014 15:13

Dnes jsem vytvářela a musím říci, že nemají chybu:yes:;-). Mám jich 2O a líbí se mi, že se dají balit jako buchty.;-).Přidávám fotečku. Samozřejmě ukládám do oblíbených;-):-p

Irule Irule

9. 2. 2014 19:56

všem děkuji za krásné komentáře i fotky :-8:-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: masopustní koblihy šlehačkové koblížky koblihy recept bezlepkové koblihy koblihy ze šlehačkového těsta koblihý koblihy od babičky nejlepší koblihy recept na dobré koblihy koblihy se smetanou recepty na koblihy recept na koblihy šlehačkovékoblihy smetanové koblihy koblihy ze smetany recept koblihy šlehačkové cukroví nejlepší nejlepsi masopustni koblihy koblihy recept obrázky recept na výborné koblihy

Suroviny: smetana ke šlehání, droždí, mouka, žloutek, cukr krupice, mléko, povidla švestková, olej

TopRecepty.cz

Šlehačkové koblihy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8A72