Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí škvarky

Hodnocení receptu je 5,0 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 2. 2014 19:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 801 kJ / 1 626 kcal
Bílkoviny82,00 g
Tuky143,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 207 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept koluje mezi rybáři.

Někdo dochucuje grilovacím kořením, kořením na ryby, drceným kmínem.....podle své chuti.

Drobné kostičky se upraží, nevadí konzumaci.

Při použití plevelných ryb dělat raději menší kousky, aby se kostičky spolehlivě upražily.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kutil25

3. 5. 2020 16:35

kapr s kuží nebo bez

Jiri V. Jiri V.

19. 11. 2014 09:38

tejaja - použití jiných ryb jsem v surovinách neuvedl, neboť kapr je nejčastěji používaná ryba :-K a navíc chutná :-K:-K Málokdo z nerybářů se dostane k jiné rybě. :-K

tejaja tejaja

19. 11. 2014 09:13

Jiri V.: Ďakujem, blbo čítam, no...:-8:-D

Jiri V. Jiri V.

19. 11. 2014 08:30

Zdenka1 - děkuji za bodík a komentář. Jsem rád, že chutnalo.:-K
Takhle zpracujeme i ryby s větším množstvím kostiček.:-K A ještě si pošmáknem na rybách, které mnozí považují za nejedlé.:-K

Jiri V. Jiri V.

19. 11. 2014 08:21

tejaja - Dá se použít jakákoliv ryba. V poznámce píši ....při použití plevelných ryb......Škvarky dělám i z cejnů. Kousky dělám menší, aby se kostičky upražily a nevadily při jídle.:-K

tejaja tejaja

18. 11. 2014 21:28

Akosi mi toto uniklo :-8 Chcem sa spýtať, musí to byť len kapor alebo možno použiť aj inú rybu? ;-)

Zdenka1

18. 11. 2014 21:02

O víkendu jsem vyzkoušela tvůj recept. Moc jsme si pochutnali:-p:-p, tak posílám pochvalu:yes: a oceňuji dalším bodíkem:yes:. Solila jsem až po usmažení:-):yes:

BILKOVAI BILKOVAI

2. 2. 2014 22:28

to je velmi zajímavé a určitě vyzkouším :yes:

jarka skrobakova

2. 2. 2014 18:32

Dala bych si s velikou chutí :yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Jiri V. Jiri V.

2. 2. 2014 15:06

Andrea - Určitě se nějaké pivo v Plzni najde :-K:-K Plzeň bez piva :-O to si nedokážu představit:-K

1974andrea 1974andrea

2. 2. 2014 14:44

Jiri V.:Jirko, my Plzeňáci tu snad nějaké ještě najdeme :-D

Jiri V. Jiri V.

2. 2. 2014 14:38

Děkuji za bodíky a komentáře:-K:-K
Andrea - ještě pár kousků zůstalo, škvarky nabídnout můžu, ale pivo došlo :-)):-K

1974andrea 1974andrea

2. 2. 2014 14:31

To bych si nabídla:-p:yes:

Bibinka Bibinka

2. 2. 2014 14:05

Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda:yes:

Bibinka Bibinka

2. 2. 2014 14:05

Jiri V.:Jiří, to musí být dobrota, tak ti aspoň dávám 9.boda:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí škvarky z kapra kapří škvarky recept skvarky z kapra kapří škvarky škvarky z ryb škvarky s kapra škvarky z cejna recept na kapří škvarky rybiskvarky škvarky recept jak udelat skvarky ribi skvarky skvarky z cejnu kapr škvarky recept na skvarky z kapra jak udělat škvarky z kapra jak udělat rybí škvarky www recepty z tolstolobika skvarky z kapra recept rybi skvsarky

Suroviny: filet z kapra, sádlo, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Rybí škvarky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JAxy