Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 263 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,01 g |
Tuky | 46,64 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 27 sekundami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 5 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 10 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 12 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pstruh lososovitý recepty pstruh lososovity recept pstruh lososovity v alobalu tatarak ze pstruha pstruh lososovity do trouby pstruh lososovitÿ pstruh lososovity s kasi pstruh lososovitý s bylinkovým máslem recepty na pstruha lososovitého pstruh na petrželovém másla pstruh recepty přeliv ke pstruhovi recept pstruh lososovitý lososovitý pstruh top recepty pstruh lososovitý s žampiony pstruh s bylinkovym maslem pstruh s bilinkovym maslem recept na cerstveho pstruha pstruh na masle s bilinkovým máslem pstruh lososovitý z trouby
Suroviny: pstruh, libeček čerstvý, nať petrželová, šťáva citronová, máslo, sůl, pepř
Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKmy
0 názorů