Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 90 min

130 min (40 min příprava + 90 min tepelná úprava)

17. 2. 2014 21:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 111 kJ / 1 222 kcal
Bílkoviny22,99 g
Tuky80,99 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy97,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 12. 2016 00:51

:yes::yes::-O

casino casino

29. 6. 2016 11:26

tejaja:
Si myslím, že u spagetka: to není ironie:-p a pokud ano, tak to hodnotím:yes::-D
spagetka:
No vidíte, že to jde:yes:
Chtěl jsem vás požádat, že abyste specifikovala "čerstvý jazyk" ale nakonec jste se toho dobrala sama... Bych to ještě poněkud precizoval: čerstvý = syrový, že:-)
Pokud vám to nebude proti srsti, navrhuji tuto "plodnou" debatu smáznout...:-):-K

maris maris

29. 6. 2016 10:06

hosta: takhle nakrájený, uvařený a připravený k přímé konsumaci jsem ho ještě neviděla, měla jsem vždycky v celku:-)

hosta hosta

29. 6. 2016 09:47

maris: Já jsem včera koupila u Zemana uzený jazyk, loupaný a pokrájený natenko jako salám - zřejmě novinka v uzenářské výrobě. Pokud jsem kupovala vcelku, vždy se musel vařit a pak loupat.

tejaja tejaja

29. 6. 2016 09:45

U nás v Metre som údený lúpaný videla. Surový samozrejme nie, ale ja som pochopila, ako to spagi myslela. Snáď nie je potrebné byť ironickým len preto, že nepochopím, ako to niekto myslel, alebo sa zle vyjadril.;-)

maris maris

29. 6. 2016 09:36

spagetka: :-) tak já jsem se s už oloupaný uzeným ještě nesetkala, ale je fakt, že moc často ho nekupuju, ale oloupat jsem ho musela vždycky. :-)

spagetka spagetka

29. 6. 2016 09:33

maris: tak asi došlo k informačnímu šumu, já to myslela tak, že čerstvý jazyk, který koupím a uvařím, musím oloupat, ale uzený jazyk se mi povedlo koupit už oloupaný, asi jsem to nenapsala přesněji, teď by to snad mělo být jasněji, jak jsem to myslela. Zkrátka se dá koupit čerstvý nebo uzený jazyk. Ten uzený jsem fakt loupat nemusela, ten čerstvý SAMOZŘEJMĚ PO UVAŘENÍ jsem oloupala. Ufffff :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

maris maris

29. 6. 2016 09:29

spagetka: špagi - casino to asi myslí tak, že před uzením by syrový, neuvařený jazyk nešel oloupat, tak proto se udí neoloupaný.:-)

maris maris

29. 6. 2016 09:25

Já jsem vždycky loupala / po jeho uvaření / i uzený jazyk, s již oloupaným jsem se taky nikdy nesetkala.

Bahula Bahula

29. 6. 2016 09:20

:-D:yes::-K

spagetka spagetka

29. 6. 2016 09:17

casino: snad poznáš rozdíl mezi uzeným a neuzeným jazykem? Nebo tys ještě neviděl neuzený jazyk?

casino casino

29. 6. 2016 09:09

magdalenka: :yes:
spagetka: :no: Zdali už někdo zkoušel loupat syrový jazyk:-?:-D

spagetka spagetka

29. 6. 2016 08:36

magdalenka: Čerstvý u nás měli neloupaný, vím, že jsem ho loupat musela, ale je pravda, že jsem jazyk dlouho neviděla - třeba ho nyní už loupou a prodávají i čerstvý, uzený byl určitě oloupaný.

magdalenka magdalenka

29. 6. 2016 08:29

spagetka: ja som ešte nelúpaný jazyk v obchode nevidela. Ani čerstvý, ani údený.

spagetka spagetka

28. 6. 2016 18:58

vanilka70: já teda nevím, ale není uzený jazyk už oloupaný? Já když ho měla, byl fakt měkký a na fotce mi právě nepřijde, že je s tou tuhou slupkou

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší uzený hovězí jazyk jak oloupat uzený jazyk hovězí jazyk se sójovou omáčkou loupani uzeneho jazyka jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk jak loupat uzený jazyka omáčka na uzený jazyk uzený jazyk jak povařit uzený jazyk uzeny jazyk oloupat uzený jazyk doba vaření uzený jazyk, recept uzený jazyk top recepty doba varu hovězího uzeného jazyka recepty uzené mandlemi hovězí s mandlovou omackou uzeny hovezi jazyk loupání jak vařit uzený jazyk top uzený jazyk kdy oloupat uzený jazyk

Suroviny: jazyk hovězí uzený, smetana, máslo, mouka hladká, vývar masový, mandle, křen, cukr, šťáva citronová, sůl

TopRecepty.cz

Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y5gE