Makrela na cibuli a bílém víně
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 834 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,46 g |
Tuky | 2,96 g |
Vláknina | 54,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 195,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Náš včerejší oběd.
Máme nejraději ryby v jednoduché úpravě. Tento recept pochází z Francie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2014 09:13
casino:
25. 2. 2014 09:08
Makrela patří mezi mé oblíbené rybky a se šťouchanými bramborami, tak to je úplný sen +10
25. 2. 2014 07:14
Děkuji za milé komentáře, jsem ráda, že se vám recept líbí
24. 2. 2014 23:48
magdalenka: také mám rád "...keď ryba chutí ako ryba..."
Dnes jsem z Makra dovezl platýzy. Koukl jsem, jak tyto rybky s nejjemnějším masem (je to prý první maso, které se dává miminům) dělají na TOP...
No, neměl jsem to dělat!
Dnes jsem z Makra dovezl platýzy. Koukl jsem, jak tyto rybky s nejjemnějším masem (je to prý první maso, které se dává miminům) dělají na TOP...
No, neměl jsem to dělat!
24. 2. 2014 22:34
To vypadá dobře +
24. 2. 2014 21:11
Aj ja mám rada takéto veci - keď ryba chutí ako ryba. Veľmi pekný recept, Žižu.
Pripomenulo mi to, ako sme kedysi v kempe v Chorvátsku grilovali makrelu - tiež sme jej do brucha nacpali petržlenovú vňať...ale s cesnakom.
Pripomenulo mi to, ako sme kedysi v kempe v Chorvátsku grilovali makrelu - tiež sme jej do brucha nacpali petržlenovú vňať...ale s cesnakom.
24. 2. 2014 20:26
V jednoduchosti je krása a mě by tato úprava ryby moc chutnala
24. 2. 2014 19:57
Bezvadně připravená ryba.
24. 2. 2014 18:52
další krásná ryba
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: makrela po chorvatsku makrela na víně kapr na bílém víně nakládaná makrela makrela na cibuli recepty na upravu z makrely uprava makrely jak upravit mrazenou makrelu mražená makrela recepty makrela chorvatsko pečená mražená makrela mrazene makrely co mám ráda recepty recept na upravu makrely mražená makrela recept na úpravu cibule na víně grilovana makrela po chorvatsku makrely na cibuli jak se dělaji makrely v v troubě makrela recepty jak upravit mraženou na makrelu
Suroviny: makrela, olej olivový, cibule, pepř, petrželka hladkolistá, víno bílé suché, sůl mořská, brambory, celer, máslo, pórek, sůl
Makrela na cibuli a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pK1N
9 názorů