Guláš z divočáka
Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a rajčatový protlak. Jakmile se maso rozpadá, servírujeme s houskovým knedlíkem nebo čerstvým chlebem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 572 kJ / 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,76 g |
Tuky | 25,36 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 36,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo chlebíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2021 17:49
Casino musí pořád kritizovat a štvát.
9. 3. 2014 19:56
casino:
Je-li kuchařka zkušená, vaří bez receptů a s fantazií, a výsledek je vždycky stoprocentní. Vařit se musí s láskou.
Je-li kuchařka zkušená, vaří bez receptů a s fantazií, a výsledek je vždycky stoprocentní. Vařit se musí s láskou.
27. 2. 2014 21:14
casino: díky , nemám proč bych si to vymýšlela :) dělám to pořád, jediné recepty co čtu jsou buchty, tam si nikdy jistá nejsem...
27. 2. 2014 20:16
Říkáte, že nikdy nevaříte podle receptu.
No, možná si to ani neuvědomujete.
Vypadá to, že jste jich přečetla neúrekom, protože recept je až na drobnosti docela dobře napsaný a pokud se vám jen tak, sám od sebe vylíhl v hlavě, pak zasloužíte obdiv
No, možná si to ani neuvědomujete.
Vypadá to, že jste jich přečetla neúrekom, protože recept je až na drobnosti docela dobře napsaný a pokud se vám jen tak, sám od sebe vylíhl v hlavě, pak zasloužíte obdiv
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Guláš má hořkou příchuť? Poradíme vám několik jednoduchých způsobů, jak jídlo zachránit
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Jak na to, aby houskové knedlíky byly krásně kypré? Stačí si vybrat jeden ze tří postupů a zvládnou je spolehlivě i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší guláš z divočáka recepty z divocaka gulaš z divočaka na pivě recepty na divočáka recept na divocaka guláš z divočáka na pivu plecko z divočáka plec z divočáka recepty plec z divočáka divocak recepty nejlepsi recepty z divocaka gulaš zdivočaka recept z divočáka myslivecký guláš z divočáka recepty s divocaka koření na divočáka varime z divocaka plecko z divočáka recepty guláš z divočka pečený guláš z divočáka
Suroviny: plecko, cibule, česnek, vývar masový, pivo světlé, olej, máslo, jalovec, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření provensálské, protlak rajčatový, hořčice plnotučná, jíška
Guláš z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5wE
4 názory