Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rošťák z vepřové kýty

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min Plus odleženi

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, Plus odleženi)

1. 3. 2014 12:18

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 011 kJ / 481 kcal
Bílkoviny27,33 g
Tuky27,50 g
Vláknina1,43 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 1,16 g
Sůl3,23 g
Sacharidy30,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do láku jde naložit jakékoliv maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

skocec

31. 5. 2023 22:29

moc dobrý recept:-K

Eja57 Eja57

30. 9. 2022 12:35

zujali: zcela určitě ano:-8

zujali

30. 9. 2022 11:52

A můžu vynechat to maggi? Vůbec ho nepoužívám

ruda43

1. 5. 2020 11:20

Mňam,vypadá to parádně..Ale 3-5 dní uležet?To bych nevydržel a smažil hned druhej den..:yes::-D

Maryla337 Maryla337

1. 5. 2014 06:30

jasně to už je podle chuti jak kdo bude chtít :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 4. 2014 19:43

Maryla337:Tak to jsem z receptu nevyčetla;-)Ale myslím,že chuťově je to stejné i když je maso na 50g kousky,na nudličky,nebo na 150g plátky:-)

Maryla337 Maryla337

30. 4. 2014 19:39

to je podle svého --- ale je doporučeno dělat 50 g kousky
:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 4. 2014 19:30

Maryla337:Když mě bylo líto tak krásný kus kýty krájet na menší kousky;-):-))

Maryla337 Maryla337

30. 4. 2014 06:21

děkuji -- jen si nechat chutit --- a dělat menší jinak super :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 4. 2014 20:03

Maryla337:Posílám první bodík a pár fotek;-):-)Pochutnali jsme si,děkuji:-p:yes::-KByla to taková chuťovka se zeleninovou přílohou:-)
http://www.toprecepty.cz/recept/36468-papriky-s-ky...

Maryla337 Maryla337

1. 3. 2014 12:49

je to dobrota čím déle uloženo tím lépe pak už stačí jen pár vteřin a masíčko se jen rozplývá na jazyku

Michaela Medkova Michaela Medkova

1. 3. 2014 12:38

To vypadá lákavě:yes:ukládám do oblíbených a určitě vyzkouším;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z vepřové kyty rošťáci z vepřového masa vepřová kyta vepřový rošťák vepřová kýta recepty co uvarit z veprove kyty vepřova kyta recept recept na vepřovou kýtu recept z veprove kyty vepřový roštáci vepřové řízky roštáci co uvařit z kýty rošťáci z kýty cikánská vepřová kýta jak naložit roštáky recepty z kýty jak naložit vepřovou kýtu jak krájet vepřovou kýtu roštáci z vepřové kýty co z vepřové kýty

Suroviny: maso vepřové, vejce, hořčice, maggi, omáčka worcesterová, pepř, paprika sušená sladká, solamyl

TopRecepty.cz

Rošťák z vepřové kýty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WvDJ