Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza z pomazánkového másla

Pizza je dnes nejčastěji pečeným slaným koláčem. Má mnoho podob, peče se z různých těst a má nepřeberné množství chuťových variací. Po špagetách je snad nejoblíbenějším jídlem mladé generace.

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

7. 3. 2014 16:55

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 215 kJ / 1 246 kcal
Bílkoviny46,50 g
Tuky17,88 g
Vláknina15,28 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy217,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Míša

5. 3. 2016 16:56

Margarínu?? Ten tam přeci žádný neni. Dává se tam POMAZÁNKOVÉ máslo ,neochucené.;-)

Jarmila Karpíšková

5. 7. 2015 11:55

JarmilaKarpiskova@seznam.czNeví, co je ta této pizze špatné, naší rodině moc chutná a to je mám fakt dost rozmazlené.

Vítek

28. 3. 2015 21:34

Lukáš: Přesně tak. Teď jsem si jí udělal a ta pachuť margarínu prostě nejde odbourat. A to už to suším v troubě půl hodiny. Příště si raději dám práci s těstem na pizzu. Zas tak moc času navíc to nezabere.

Míla

10. 3. 2015 18:50

No vidíte a včera už to vařili děti v 8smý třídě jak se učí vařit.Moc jim to všem chutnalo a prý se olizovali až za ušima. Dneska vnučka si na to koupila materiál a upeče nám to i doma, to vám bude chutnat ! Ono je jedno jak se tomu říká, hlavně že je to jedlý.:-)

Hanka

25. 11. 2014 13:27

NA pizzu mám lepší těsto, ale toto je úžasné na slaný koláč, už jsme zkoušeli houbový, pórkový, cibulový a to těsto se k tomu hodí! A hlavně je to hned hotové. ;-)

iragor

1. 9. 2014 12:04

možná je pizza z kynutého těsta lepší, ale když se večer rozhodnete že si uděláte pizzu na večeři tak ji máte za chvilinku a je výborná, takže nechápu ty negativa, každé jídlo má něco a pizza Ladi Hrušky je opravdu úžasná a mojim dětem chutná víc než kynutá;-)

Dajda Dajda

29. 8. 2014 09:13

Michal: To je zajímavé, kolik přispěvatelů tento název rozčílil, snad proto, že ho uvedl Hruška v televizi.:-(( A přitom tohle jídlo (www.toprecepty.cz/recept/7917-pizza-z-rohliku/) všichni klidně chválí a považují za pizzu. Možná při tom i zívají:-!

Michal

10. 5. 2014 10:47

Tak jsem to včera zkusil,a rozhodně zůstanu u klasického kynutého těsta.Tohle prostě klasické pizze nesahá ani po kotníky.A prosím neničte osvědčené
recepty,nenazívejte to Pizza,prosím.

Kateřina

26. 4. 2014 23:14

Mě taky nechutnalo

zdenka

15. 4. 2014 12:54

Těsto je krasne vlacne,ale spíše jako listové,nez na pizzu.Zustanu u kynuteho.

viviena

9. 4. 2014 18:03

nechápu, proč tu všichni tak nadáváte na hrušku, je to výborný recept, stejně jako mnoho dalších od něj hruskovyrecepty.cz. kdyby je neukázal, tak o nich většina z nás neví, teď jsou najednou všude po internetu a lidé o tom mluví všude. ;-)

Lukáš

26. 3. 2014 11:52

pro bezlepkáře MOŽNÁ, ale jinak vysloveně šlichta těsto. pomazánkový máslo stojí kolem 25 Kč, chlazený kynutý těsto na pizzu asi 30 kč a je tisíckrát lepší. a prostě není nad klasiku - mouka, olivovej olej, kvasnice, voda. tohle nikdy víc:no:

Alma

16. 3. 2014 13:29

Pizza z pomazánkového masa je rychlá a chutná výborně. Nepoužívám konzervovaná rajčata ani mozzarellu, potřu kečupem,okořením, navrstvím šunku, salám, chery rajčátka, před ukončením posypu nastrouhaným eidamem.:-):-p

Rnrn

15. 3. 2014 09:59

NiCMOCBOY:
Jo to může být dobré

1974andrea 1974andrea

13. 3. 2014 17:52

casino:Proč by se nadalo dělat carpaccio z řepy? Pojmem carpaccio se dá nazvat vše, co je nakrájeno na tenké plátky a podáváno za syrova v souvislé vrstvě a ochuceno nebo doplněno studenou omáčkou. Původním základem bylo hovězí maso a majonézová omáčka. Poté se začalo dělat carpaccio z tuňáka a lososa, později vegetariánské ze zeleniny či ovoce (pomeranče, melouny, kedlubna, okurka...) a místo majonézy se používá olivový olej či sladká omáčka. Dnes je však možné vidět suroviny i marinované, nakládané či krátce povařené.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza láďa hruška pizza podle hrusky tncz nova levné recepty ládi hrušky štrůdl z pomazánkového másla pizza těsto láďa hruška domácí pizza od ladi hrušky levný recept pizza z pomazánkového másla od ládi hrušky recepty ládi hrušky tncz nova levné recepty ládi hrušky pizza lada hruška pizza video láďa hruška těsto na pizzu domácí pizza podle ladi hrušky hruška lada recepty pizza láda hruška recepty- pizza tncz nova levné recepty ladi hrusky pizza z pomazankoveho masla recept na domácí pizzu láďa hruška těsto z pomazánkového másla testo na pizzu podle ladi hrusky hruška-pizza z pomazánkového másla recept na pizzu ladí hrusky velká kuchařka ládi hrušky pizza

Suroviny: pomazánkové máslo, mouka hladká, sůl, rajče, sýr mozzarella, šunka, žampióny, koření oregáno, česnek, tuk

TopRecepty.cz

Pizza z pomazánkového másla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bp3J