Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazýčkové řízečky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2009 14:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 514 kJ / 362 kcal
Bílkoviny25,95 g
Tuky18,20 g
Vláknina3,54 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 3,62 g
Sůl9,19 g
Sacharidy22,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Řízečky můžeme dělat prakticky z každého uvařeného zbylého masa. Já dělala z jazyků vývar na polévku, tak jsem to vymyslela, aby se zpracovalo i to maso a překvapilo mě to báječnou chutí s kterou se s Vámi chci podělit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Honza

22. 1. 2011 21:33

U nás se leta obalují v trojobalu, podávají s br.kaší a míchaným salátem . Stará dobrá klasika:-p:yes:

Daniella O. Daniella O.

22. 1. 2011 19:05

:-p:-KTo neznam, ale jazyk s krenem je dobrota. Tohle ukladam a urcite vyzkousim, uz ted mam na ne chut....+4

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 1. 2011 17:54

Bibinko také tak dělávám,jen do těsta ještě přidávám nastrouhaný eidam:-pje to mňamka a ty máš další plusík+3:yes:Jazyky vařím 35 minut v papiňáku,ušetří to hodně času a na chuti to nic nemění:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2009 19:04

No, já se dneska jenom směju!:-D:-))zítra asi budu brečet, nebo co. :-)) Bylo by zajímavé ty jazyky "hovězí" vyfotit, taky mne to vůbec nenapadlo, to by bylo řííízkůůů! Cháááááááá!:-)):-D

Bibinka Bibinka

23. 2. 2009 17:53

Já už jsem taky pěkně zblblá-asi z toho počasí:-Dtak se Vám omlouvám, že jsem Vás tak informovala. Je to jasný, že jsou vepřové, už jsem to opravila.
Papričko, já ani nevím k čemu bych to přirovnala, prostě maso v těstíčku, nám to chutnalo moc a jazyk je opravdu velmi dobrej a celkem levnej, proti všemu masu tady.:-!
Syrové jazyky mají 100% v Kauflandu, teď jsme přijeli z nákupu a opět sem si je koupila-balení je po 2 kusech.
Díky, že se Vám nápad líbí;-)

spagetka spagetka

23. 2. 2009 17:08

Papričko, jazyk vařený je mimoř´ádná pochoutka, ale pozor, fakt se musí pečlivě oloupat. A jako řízky nemají chybu, nebo je prudce osmaž na oleji nakrájené na kousky a máš perfektní škvarečky :-p

Míla

23. 2. 2009 16:11

Vepřovým bych rozuměla, ale hovězí jazyk je pořádný kousek, cca 40 - 50cm na délku, takže dva :-? To jsi smažila pro regiment, ne? A nebo byly z telátek, také možné. :-?:-))

Paprika Paprika

23. 2. 2009 15:53

Nedovedu si moc představit, jak to chutná. Jazyk občas vařím, ale už vyuzený a zatím vždycky vepřový. Není to maso tvrdé?
Jinak se mi ten nápad líbí, protože cokoliv má tvar podobný řízku, tak má u nás zaručený úspěch.:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2009 15:31

Fakt bomba nápad!:yes: A vypadají skvěle! Jazyky ale nejsou vidět moc často:-(

zizala zizala (moderátorka)

23. 2. 2009 15:03

Hezký nápad;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový jazyk jak oloupat vepřové jazyky jak vyudit jazyk jak oloupat vepřový jazyk jak vyudit vepřový jazyk jak oloupat jazyk syrový hovězí jazyk oloupat veprovy jazyk recept na syrový hovězí jazyk řízečky z hovězího jazyka vepřový jazyk recept jak chutná vepřový jazyk vepřové řízečky hovězí jazyk syrový syrový hovězí jazyk syrový hovězí jazyk recept vyuzený veprový jazyk syrový vepřový jazyk řízečky z vepřového jazyka jak vyudit hovězí jazyk

Suroviny: jazyk vepřový, česnek, vejce, mléko, vegeta, sýr nastrouhaný, prášek do pečiva, mouka polohrubá, petrželka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Jazýčkové řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ng