Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát po vsetínsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

8. 3. 2014 11:47

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 934 kJ / 2 374 kcal
Bílkoviny12,25 g
Tuky255,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,25 g
Sacharidy6,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha - brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: candát recept candát recepty top recepty candáta top recepty candat recept na candata recepty s candatem candát top recepty top recepty na candata candát s paprikovou omáčkou candat se šlehačkou maso po vsetínsku recept candat recepty ryby candát recepty z ryby candát top recepty z candáta recepty candat maso candát recepty candat na cibulce top recepty- file z candata top recept candát

Suroviny: candát, slanina anglická, sůl, pepř, paprika sušená sladká, mouka, cibule, šlehačka

TopRecepty.cz

Candát po vsetínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KB3n