Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 3. 2014 15:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 893 kJ / 1 887 kcal
Bílkoviny64,65 g
Tuky39,71 g
Vláknina21,87 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 570 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy306,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.toprecepty.cz/recept30389-bezkonkurenčn... Hledala jsem, ale nenašla jsem stejné řezy. Pokud někdo najdete, nechám recept vymazat

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

20. 1. 2022 08:28

Neelix: V poslední době dělám většinu krémů smícháním nevařeného pudinku Dr. Oetker Olé s mascarpone nebo tvarohem, případně lučinou nebo paloučkem, které ovšem nevyrábím doma. Takže jestli přijmete moji radu, dala bych jakýkoliv čerstvý sýr nebo mascarpone (pak ovšem bude krém tučnější). ;-)

Neelix Neelix

19. 1. 2022 22:44

Dobrý den, řezy vypadají nádherně, rád bych vyzkoušel a chtěl bych se zeptat zdali by šlo tu domácí lučinu nahradit něčím jiným, zdá se mi proces výroby velmi zdlouhavý. Děkuji za odpověď:-)

satelit

16. 3. 2021 17:19

jarka skrobakova: Je velmi důležité, uvádět rozměry plechu (formy) na kterém byl moučník upečen. Velmi často to u receptů chybí.

jarka skrobakova

2. 2. 2015 14:07

meda85: Jsem moc ráda, že se řezy povedly :-))

meda85

31. 1. 2015 18:10

Výborný recept, povedlo se na 100 procent

jarka skrobakova

29. 10. 2014 20:19

hosta:Jituško, děkuji moc za fotku a za odzkoušení. Udělala jsi mi velkou radost ;-):-K

hosta hosta

26. 10. 2014 18:59

Tak jsem konečně udělala podle tvého receptu všemi pochválený dezert - díky - fotku přidávám

danielle72 danielle72

29. 6. 2014 20:10

Ty jsou parádní - fotky jak malované, a moc hezký recept :-K:-K:yes:

jarka skrobakova

20. 5. 2014 17:10

Adéla: Adélko, věřím, že příště se Vám povede daleko lépe. :-);-)

Adéla

19. 5. 2014 15:48

Jarko: vím, že se želatina nesmí vařit, ale jak píše Majka8 - to bude asi moje 13. komnata :-) Dovoluji si tímto korigovat svůj předchozí komentář - želatina nakonec zatuhla, sice byla i pod buchtou, ale to nakonec bylo úplně jedno :-) do práce jsem i tak donesla a buchta měla úspěch :yes:

jarka skrobakova

28. 4. 2014 16:28

Adéla: Adélo, vůbec netuším, jak jste mohla mít těsto hořké? Vždyt je to piškotové těsto. Kakaem? To teda nevím. Želatina nesmí vařit, pak netuhne. Na balení želatiny dr. Oetker je napsaný postup a i já jsem ho zde uvedla. A po 2 ks balení želatiny mi to nejde do hlavy, že Vám to neztuhlo. Je mi líto, že se Vám to nepovedlo.:-S:-(

Majka8

27. 4. 2014 20:21

Adéla:Taky mívám s želatinu problém,ale u této buchty se mně zadařilo,protože díky kompotu je hmota hned hustá.Proč jsi měla těsto hořké je mně záhadou:-O

Adéla

27. 4. 2014 19:29

Tak těsto jsem měla hořké, netuším kde byla chyba, tak jsem upekla kefírovou buchtu, lučina s pudinkem jsou výborné, ale i když jsem do meruněk použila 2 balení želatiny, pořád je to tekuté a v zoufalé snaze po celém odpoledni jsem to na řez nalila a vrazila to do lednice, výsledkem je, že se meruňková tekutina po okrajích "nacpala" pod buchtu a odspodu jí totálně rozmáčí. Chyba bude na mojí straně zajisté, ale kolegům zítra určitě do práce neponesu, spíše to půjde za stálého míchání :-(

jarka skrobakova

23. 4. 2014 19:02

Míša: Míšo, omlouvám se prosím klikněte si na odkaz co poslala Hosta. Děkuji

jarka skrobakova

23. 4. 2014 19:01

hosta: Jituš děkuji, je to pravda, že to nejde rozkliknout. Omlouvám se všem ;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: želatinová buchta s krémem a ovocem buchta z lučiny proč netuhne želatina merunkové řezy s krémem buchta s merunkami a zele netuhne želatina merunková buchta s želé řezy s domácí lučinou a meruňkami buchta s krémem s lučiny řezy s merunkami a želé buchta s krémem z lučiny proc zelatina netuhne řezy s ovocem a želé buchta na plech z polevou žele meruňkové želé na koláč želé řezy recepty s želatinou v plátcích želatina netuhne sladky krem z luciny ananasove rezy s lucinou

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, mouka hladká, škrob kukuřičný, prášek do pečiva, sůl, kakao, jogurt selský, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový bez vaření, kompot meruňkový, želatina

TopRecepty.cz

Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w5XJ