Kuřecí žaludky na pórku,připravené v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 565 kJ / 2 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,40 g |
Tuky | 164,87 g |
Vláknina | 11,99 g |
Cholesterol | 579 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 11,60 g |
Sacharidy | 34,13 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2014 17:46
7. 4. 2014 16:21
27. 3. 2014 17:08
Simona Kucerova:Simuš,normálně Ti ty krůtí závidímU nás bývají velice máloMňam
spagetka:Ladi,nevím,jestli máš PH(já nee)ale na pomalení by to také nemuselo být špatnéMohla by sis to ještě vylepšit velkou hrstí hříbků
pavel:No jo,každý jsme nějakýNěkdo by nepozřel třeba hovězí jazyk,nebo býčí žlázyA já osobně bych určitě nezvládla žabí stehýnkamožná tak ještě připravená jako řízek v trojobalu
27. 3. 2014 08:36
Taky se mi to líbí a asi opět opráším tlakáček , pórku mám dost, tak jen skáknu pro ty žaloudky.
27. 3. 2014 08:32
Aničko mě se receptík líbí,vyzkouším,máme žaludky rádi,já tedy kupuji krůtí,tak to zkusím podle tebe+
26. 3. 2014 22:38
26. 3. 2014 20:34
26. 3. 2014 20:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 1 hodinou
Palačinkové rolky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
habis uvařila před 10 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 25 minutami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 26 minutami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 29 minutami
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 36 minutami
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 2 hodinami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí žaludky recepty jak dlouho vařit kuřecí žaludky kuřecí žaludky jak dlouho varit potraviny v papinaku jak dlouho varit kureci v papinaku kuřecí žaludky recept recept na kureci zaludky jak dlouho se vaří kuřecí žaludky jak dlouho vařit žaludky jak dlouho vařit porek kuřecí žaloudek recept vareni kureci zaludky kuřecí žaludky vaříme jak dlouho varime porek jak dlouho varit kureci vnitrnosti vepřové žaludky v papińáku recept kuřecí žaloudky vaříme krůtí žaludky kuřecí žaludky jak dlouho vařit kuřecí žaludky doba varu
Suroviny: žaludky kuřecí, slanina debrecínská, pórek, klobása, cibule, česnek, olej, kmín celý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Kuřecí žaludky na pórku,připravené v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKrl
8 názorů