Beruška
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 711 kJ / 4 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,59 g |
Tuky | 100,98 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 733,03 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 5. 2017 08:10
Ivana: Dobrý den,také nemám formu,ale jak píšu v postupu ,tak korpus peču v nerezové misce,mám zepter,ale může to být jakákoliv z nerezu.
8. 5. 2017 23:16
Dobrý den moc se mi Váš dort beruška líbí!!!Ale ja doma nemám formu na ni (tak nevim jestli upeci klasicky plát a z toho to vyskladat ?Moc děkuji jestli mi napišete a poradite jak na to!děkuji Jandová
9. 11. 2011 22:47
na korpus kypřící prášek není potřeba???
11. 5. 2011 14:27
mina:musíš jí dávat velmi málo,tam je psáno opatrně,aby ti vznikla hmota jako plastelína,takže malinko - odhadem.Pomalu přidávat,takže to se opravdu nedá napsat kolik,musíš zkoušet.
11. 5. 2011 14:02
kolik té vody se má použít na ten potahový marcipán...nějak postrádám množství...
27. 2. 2011 14:00
Takhle si představuju dortík pro mou cácorku k narozeninam. Děkuju za návod, snad se mi tak krásně povede.
26. 2. 2011 11:12
nádhera,podobný "DORT BERUŠKU" jsem viděla u nás v cukrárně a stál skoro 400,- je moc pěkný,jako od profesiónála přidávám bodík a ukládámděkuji
20. 1. 2011 12:17
Dobrý den,chtěla jsem se optat.Jak dlouho se peče ten korpus a na kolik se peče.děkuji
26. 10. 2010 09:55
Máte moooooooooooooc šikovný ručičky,no prostě co dodat náááádhera.Děkuji
25. 10. 2010 12:34
Karlinko - používám gelové barvy,které se dají koupit v cukrářských potřebách,na dortománii jsou odkazy na tyto obchody.Jinak jěště přidám odkaz jak udělat černý marccipán.http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19057&user=6...
25. 10. 2010 11:31
Dobrý den Liduško.Chtela jsem se zeptat jak děláte orandžovou,černou barvu do marcipánu.(nebo se to dá koupit?a kde)Děkuji.
8. 6. 2010 11:37
Nadia - nezlobte se že reaguji až teď,ale časově nestihám,pošlu Vám odkaz na stránky kde najdete vše o marcipánu i postupy na dorty,budete se muset asi registrovat.
http://forum.dortomanie.cz/
http://forum.dortomanie.cz/
8. 6. 2010 10:21
Opravdu nádherný dort
29. 3. 2010 12:38
Nádherný dort!! Moc Vás obdivuji!! Můžete mi prosím pomoci s potahováním marcipánu? Nedokážu si to vůbec představit..a jak udělat ty barvy, aby byly správně navrstvené? Omlouvám se asi za zbytečné dotazy, ale nikdy jsem nic takového nedělala moc děkuji.
18. 3. 2010 23:46
Krása+20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 2 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 21 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 22 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 13 minutami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 22 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
kulisek uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 13 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 14 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Možností k bezodpadovému využití citronů je více, stačí si vybrat. Kromě šťávy a kůry můžete zpracovat i jadérka a mezistěny. Poradíme
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Další recepty
Tématické fráze: dort beruška postup dort beruška dort beruška z marcipánu marcipánová beruška jak vyrobit dort beruška beruška z marcipanu dort beruska obrazky návod dort beruška marcipánové berušky marcipánová beruška postup berusky z marcipanu dort beruška recept marcipanovy dort beruska beruška dort návod na dort beruška dort beruška návod dort beruska obrazek beruška z marcipánu postup dort beruska fotky obrazky berusek
Suroviny: bílek, krupice, žloutek, mouka polohrubá, mouka, ořechy mleté, voda, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, tuk hera, cukr, cukr vanilkový, rum, cukr moučkový, mléko sušené, voda
Beruška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp17
54 názorů