Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeská jehla

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

10. 6. 2014 12:20

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 350 kJ / 1 996 kcal
Bílkoviny153,98 g
Tuky63,75 g
Vláknina31,25 g
Cholesterol 2,44 g
Sodík 779 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy185,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 6. 2014 11:11

radiator: Tak to je správné!!:-)):yes:

radiator radiator

25. 6. 2014 11:04

Jani, bezvadná kombinace:yes::yes::-K Příští týden vyzkouším na rodičích, kteří si budou u nás celý měsíc užívat léto;-)
Vždycinky ty moje staroušky tady "rozmazluji" a vařím jídla, která neznají.

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 6. 2014 15:37

Máš to moc hezké:-p:-K
Já to dělávám s krůtími játry a do švestky zastrčím oloupanou mandli:yes:

Joskob

18. 6. 2014 17:29

:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 6. 2014 23:33

Irule: Určitě joo, játra jako játra a každý fakt nemusí vepřovou :-)

Irule Irule

13. 6. 2014 22:40

Jana Remkova:já děkuji za skvělý recept i manžel to moc chválil a to už je co říct ;-). Jen jsem to udělala z kuřecích jater, vepřová jsem neměla. Ale myslím, že je to jedno. Fakt to bylo moc dobré :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 6. 2014 22:33

Irule: Irčo, já mám takovou radost!! Děkuji moc za vyzkoušení! :-)I za fotečku :-)

Irule Irule

13. 6. 2014 22:31

Jani bylo to luxusní :yes::yes::yes:. Fakt moc dobré, posílám foto, bod už další bohužel dát nemůžu ;-(, kdybych mohla dám jich mooooooc!!!! :-):-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 6. 2014 12:06

Dana61: díky :-)

Dana61

12. 6. 2014 11:54

prostě nádhernéééé:yes::-D receptík i foto;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 6. 2014 12:18

Severinka: Určitě by to šlo, proč ne??;-)

sedlakantonin

11. 6. 2014 11:51

Jak to vypadá,tak to chutná.Paráda.:yes::yes::-p;-)

Severinka Severinka

11. 6. 2014 11:51

Mám v mrazáku krůtí játra, to by taky šlo co:-?:-?:-?bylo by to rychlejší;-);-);-)jen musím dokoupit ty švestičky:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2014 19:48

Děkuji všem. :-)

senky senky

10. 6. 2014 19:43

Óóó :yes::yes: Už vím, co si o víkendu uvařím, budu sama doma (chlapi játra nemusí) :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová játra po staročesku staročeská jatra staročeské játrové kyselo staročeské recepty ze sušených švestek staročeský špíz špíz z jater a švestek

Suroviny: játra vepřová, švestky sušené, slanina anglická, sůl, pepř, zázvor mletý, olej, máslo

TopRecepty.cz

Staročeská jehla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yOMP