Roštěnky
Toto "jídlo z jednoho pekáčku" je na přípravu velice jednoduché a zvládne ho i naprostý začátečník. Hovězí roštěnec je kvalitní maso, které se nemusí naklepávat a změkne přibližně ve stejnou dobu jako pečené brambory
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 361 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 15,22 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Příloha: saláty nebo dušená zelenina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2012 11:57
Jo a k těm roštěnkám... já je budu dělat dne 5. 10. 2012 k obědu a dělám je tak, že to orestuji na cibulce osolené a opepřené rovnou v papiňáku a pak to zavřu a dusím tak 3/4 hodinky a maso mám vždy měkounké jako dortík FAKT!!!!
Tak vaření zdar
26. 9. 2009 11:50
30. 1. 2009 12:40
30. 1. 2009 10:55
30. 1. 2009 10:50
30. 1. 2009 10:49
30. 1. 2009 10:39
29. 1. 2009 21:15
takze rostenky...no co k nim dodat...normalka..akurat mne sa rostenkova omacka nezda dobra dovtedy pokial nepridam do nej trochu horcice...a mala som nakladane zelene korenie a uz hrozilo, ze sa mu *nieco stane*tak som ho prdla tiez do tej omacky. co sa tyka tych zemiakov, tak vyzeraju lepsie ako chutia...dala som ich hned od zaciatku spolu s maskom, ale tentokrat bolo mimoriadne rychle urobene a akokeby nestihli nasiaknut tu masovu stavu, poliala som ich trochu maslovym sosom a okamzite sa ich chut vylepsila...nabuduce tie zemiaky rozkrojim na polovicku.
dala som si zavazok, ze idem varit vsetky recepty v hovadzom mase, lebo chudiatka maju najmenej fotiek. muz ma bude na rukach nosit...hovadzie je u neho na vrchole chuti...a potom kralicie maso
tak som rada, ze sa vam to paci damy
29. 1. 2009 21:01
29. 1. 2009 20:54
29. 1. 2009 20:46
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 5 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 18 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 5 minutami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 14 minutami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 42 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 2 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 3 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: roštěná recept hovězí roštěnky nejlepší přírodní hovězí roštěná top rec hovezi roštěná recept nejlepsi hovezi rostenky roštěná recepty recept na roštenou teleci roštěna hovezi rostenka recept roštěná hovezi rostena recepty hovězí roštěná minutka hovězí roštěnky recept roštěnky jako minutka roštěnka minutka hovězí roštěná hovězí roštenka recept roštěnka jako minutka jaké maso na roštěnou
Suroviny: roštěná hovězí, sádlo, sůl, pepř mletý, cibule, mouka hladká, brambory
Roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QOq
11 názorů