Roštěnky
Toto "jídlo z jednoho pekáčku" je na přípravu velice jednoduché a zvládne ho i naprostý začátečník. Hovězí roštěnec je kvalitní maso, které se nemusí naklepávat a změkne přibližně ve stejnou dobu jako pečené brambory
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 361 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 15,22 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Příloha: saláty nebo dušená zelenina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2012 10:57
Jo a k těm roštěnkám... já je budu dělat dne 5. 10. 2012 k obědu a dělám je tak, že to orestuji na cibulce osolené a opepřené rovnou v papiňáku a pak to zavřu a dusím tak 3/4 hodinky a maso mám vždy měkounké jako dortík FAKT!!!!
Tak vaření zdar
26. 9. 2009 10:50
30. 1. 2009 11:40
30. 1. 2009 09:55
30. 1. 2009 09:50
30. 1. 2009 09:49
30. 1. 2009 09:39
29. 1. 2009 20:15
takze rostenky...no co k nim dodat...normalka..akurat mne sa rostenkova omacka nezda dobra dovtedy pokial nepridam do nej trochu horcice...a mala som nakladane zelene korenie a uz hrozilo, ze sa mu *nieco stane*tak som ho prdla tiez do tej omacky. co sa tyka tych zemiakov, tak vyzeraju lepsie ako chutia...dala som ich hned od zaciatku spolu s maskom, ale tentokrat bolo mimoriadne rychle urobene a akokeby nestihli nasiaknut tu masovu stavu, poliala som ich trochu maslovym sosom a okamzite sa ich chut vylepsila...nabuduce tie zemiaky rozkrojim na polovicku.
dala som si zavazok, ze idem varit vsetky recepty v hovadzom mase, lebo chudiatka maju najmenej fotiek. muz ma bude na rukach nosit...hovadzie je u neho na vrchole chuti...a potom kralicie maso
tak som rada, ze sa vam to paci damy
29. 1. 2009 20:01
29. 1. 2009 19:54
29. 1. 2009 19:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 6 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 1 hodinou
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 1 hodinou
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 1 hodinou
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 2 hodinami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: roštěná recept hovězí roštěnky nejlepší přírodní hovězí roštěná top rec hovezi roštěná recept nejlepsi hovezi rostenky roštěná recepty recept na roštenou teleci roštěna hovezi rostenka recept roštěná hovezi rostena recepty hovězí roštěná minutka hovězí roštěnky recept roštěnky jako minutka roštěnka minutka hovězí roštěná hovězí roštenka recept roštěnka jako minutka jaké maso na roštěnou
Suroviny: roštěná hovězí, sádlo, sůl, pepř mletý, cibule, mouka hladká, brambory
Roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QOq
11 názorů