Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závin s třešňovo-krémovou náplní - maďarský

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

20. 7. 2014 11:04

Suroviny

Porce: 1 závin

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 505 kJ / 3 706 kcal
Bílkoviny66,34 g
Tuky190,37 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 964 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy419,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nechat úplně vychladit, až pak opatrně krájet. Lepší je podávat na druhý den. Šťáva z třešní vsákne do mouky v krému, takže všechno je vláčné.

Recept je od mé tchýně, je to lehký moučník a já ho peču i s višněmi, ten je podle mě ještě lepší než třešňový !

Dají se použit kompotované i mražené třešně, nechte je dvě hoďky trošku rozmrznot.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

21. 7. 2014 13:16

zuzazuza55: Zkusila jsem jednou vypeckovat třešně a celé se to vysušilo,jak se to peklo. Peče se to dost dlouho jelikož je v tom krému mouka a musí se to řádně propéct. Z krásných třešniček zustaly jenom takové cancourky a troška dužiny. Ani na řezu to nebylo hezké. Ale když nevadí ,tak vypeckuj!:-D Ale dej víc třešní.:-p
U nás dělám i bublaninu s peckami,všichni mají rádi tu chuť třešniček u pecky.:-D

zuzazuza55

21. 7. 2014 09:46

...a ty pecky tam nevadí?:-O

JitkaS JitkaS

20. 7. 2014 16:41

Veronika.Hrozna: Aha:-!...ale vy jste určitě z daleka, abych se zastavila:-D Tak si ho holt zkusím upéct sama:-) Díky za receptík:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

20. 7. 2014 16:32

Je skoro celý , já jenom ukrojila na focení,do zitřku musí odležet aby ta štáva z třešní prolezla tím závinem ! Papat se bude zítra.
Dneska jsem mazala rum s máslem ,to je lepší než samotné máslo ,tak bude zítra vonět i rumem.:-8

JitkaS JitkaS

20. 7. 2014 15:41

Zajímavá náplň:yes: Nezbyl kousek na ochutnání:-?:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2014 12:57

:-p:-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: madarsky tazeny závin madarsky strudl maďarský tažený závin s ořechy tazeny strudl s tresnemi lehky moucnik z třešní recept na madarsky strudl s ovocem madarsky strudl s ovocem recepty madarský tažený jablkový závin jak opražit mandle strudl z tresni madarské těsto- mouka hladka máslo sul voda maďarský ořechový závin maďarský závin s makem a višněmi madarský štrudl s mákem a višněmi domácí těsto na závin madarský strudl s tresnovou naplni zavin z mrazenych tresni zavařené třešně s peckami

Suroviny: mouka hladká, máslo, kůra citronová, sůl, voda, třešně, máslo, vejce, mandle loupané, mouka hladká, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Závin s třešňovo-krémovou náplní - maďarský

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w85w