Alstroemérie
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovocné pasty do krémů si připravuji sama přes léto postupně tak, jak ovoce dozrává.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2014 14:00
Velmi krásné Máš opravdu talent a velkou trpělivost
6. 8. 2014 17:54
Smekám!!!!
6. 8. 2014 09:45
Krásné, škoda jíst Jo samouk, máš talent
6. 8. 2014 09:43
Krásná práce.
6. 8. 2014 09:42
HankaR.: Ano, všechno je jedlé (kromě drátků a floristické pásky, které byly použity při výrobě květiny). Jsem samouk, ale baví mně to
6. 8. 2014 08:52
Ani se nechce věřit,že toto je jedlé
Je to krása a ty jsi velice šikovná
Je to krása a ty jsi velice šikovná
6. 8. 2014 07:10
Cože??? To je jedlé a vytvořené rukama???
6. 8. 2014 07:00
kráása
5. 8. 2014 22:42
... tak to je teda věc. Čučím jak puk
Taková jedlá Adéééla
Taková jedlá Adéééla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 59 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ananasové kytičky z listového těsta jsou báječné. Postup ukážeme ve videonávodu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Agatha Christie: Slavná spisovatelka ráda jedla, šlehačku konzumovala po litrech a na velikost porcí musel dohlížet komorník
Další recepty
Tématické fráze: jedlé květy z fondantu
Suroviny: korpus piskotový, krém malinový, marcipán
Alstroemérie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mm6B
9 názorů