Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sulc-huspenina z hříbků

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 8. 2014 19:33

Suroviny

Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet

Nutriční hodnoty

Energie542 kJ / 130 kcal
Bílkoviny9,80 g
Tuky0,70 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nakládala jsem hříbky do sladkokyselého nálevu s Dekem. Zbyly mi hříbky i nálev, tak jsem udělala velice dobrou chuťovku..

Do hotového nálevu jsem přidala trochu cukru. Máme raději sladší, ale záleží na každého chuti.

Při krájení doporučuji použít hodně ostrý nůž.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 9. 2014 20:31

Jana Remkova:Jani,děkuji:-K:-)Včera jsem dělala znovu:-p:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 9. 2014 09:48

:yes::yes::yes: super, Drahuš :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 8. 2014 19:28

radiator:Mili,jsem ráda,že jsi můj"sezonní nápad",když rostou houby, pochopila;-):-K

Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono:-/

Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku:-)

Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá:yes:
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou:-))

Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení :-K:-)

Tom Beyk Tom Beyk

27. 8. 2014 22:16

...to se mi líbí:-p:yes::yes::yes:

radiator radiator

27. 8. 2014 15:15

Další super nápad jak využít houby, které teď rostou "jako houby po dešti" ;-):yes:

Ivana Ch

27. 8. 2014 12:14

hanes24:S těma žampionama to není špatný nápad, hříbky taky nemám, a asi bych podle žížaly přidala nějakou zeleninku, určitě bych taky uvařila nějaký kořeněný aspik. Až koupím žampásky tak to udělám.

mysulka mysulka

27. 8. 2014 11:38

:-p zajímavý nápad;-):-K

pipre pipre

27. 8. 2014 11:18

Super!!!!:yes::yes:+

zizala zizala (moderátorka)

27. 8. 2014 10:14

Hezký nápad:yes::yes:, já bych pro barvu přidala kostičky nějaké zeleninky. A taky bych raději uvařila klasický octový kořeněný aspik, jako maris.

Dana61

27. 8. 2014 08:55

no mňam:yes::-D s chutí bych si dala:-p prostě nádhera:yes:

hanes24

27. 8. 2014 08:13

:yes::yes:Nezbyly mně ani hříbky, ani nálev neb žádné nemám, ale udělám z žampionů, ne? Jinak moc dobrý nápad:-!:yes::-))

maris maris

27. 8. 2014 08:11

Dobrý nápad:-):yes:, já jen bych takhle na přímou spotřebu nedávala Deko. Na zavařování hub ho používám, ale tady bych připravila želatinu podle návodu a ochutila podle chuti.;-)

Navir Navir

26. 8. 2014 21:05

Jéjda, toto vypadá ale SUPER jedle :yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 8. 2014 20:41

Colombo65:ivulinka:Děkuji:-):-K

ivulinka ivulinka

26. 8. 2014 20:31

Se mi začaly sbíhat sliny:-p:yes::-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: huspenina z hub houby v sulcu sulc z hub zavařování hříbků hříbky zavařování aspik z hribku zavarovani huspenina jak pouzit zelatinu do sulcu min ihuspenina z pomalého hrnce deko na zavařování návod tlačenka z pravých hříbků hříbky v nálevu bez zavařování chutovky z hříbků hříbky v nálevu s dekem zavarovane hribky recepty sulc huspenina zavarovani zavarovani hub hribku zelatina do sulce zavařování sulce houby ve sladkokyselém nalevu s dekem

Suroviny: houba hřib, deko, voda, želatina, želatina prášková, cukr krupice

TopRecepty.cz

Sulc-huspenina z hříbků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/87yW