Putování za švestkovou vůní
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 20 870 kJ / 4 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 208,25 g |
Vláknina | 44,35 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 661,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo pudinku můžeme použít i želatinu.
Putování za švestkovou vůní je knížka pro děti od Ludvíka Aškenazyho ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2023 07:16
6. 11. 2017 11:56
5. 11. 2017 20:34
7. 10. 2014 20:50
13. 9. 2014 10:19
7. 9. 2014 21:24
30. 8. 2014 14:54
28. 8. 2014 17:14
28. 8. 2014 16:56
28. 8. 2014 15:44
28. 8. 2014 15:13
28. 8. 2014 13:58
Prosim, co je to ta ruzova voda a kde ji koupim?? (znam jen svecenou vodu
28. 8. 2014 07:00
28. 8. 2014 03:57
27. 8. 2014 19:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 23 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 6 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 10 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 10 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 10 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 10 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 10 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 11 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší koláče a buchty se švestkami: Upečte si je podle oblíbených receptů
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Další recepty
Tématické fráze: zprávy nova tncz 30.8.
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, olej, kypřící prášek, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana zakysaná, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový bez vaření, švestky, skořice, voda růžová, cukr, pudink jahodový, voda
Putování za švestkovou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVzn
16 názorů