Hovězí roláda s cuketou a šalvějí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 170 kJ / 1 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,78 g |
Tuky | 195,49 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,45 g |
Sacharidy | 31,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem roládu dusila v papiňáku. Postup je úplně stejný.
Po prudkém opečení podlijeme 350ml horké vody. Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu dusíme na slabém plameni pod tlakem 35minut.
Po ochlazení hrnec otevřeme, doděláme šťávu a podáváme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2014 16:12
Možná by nebylo od věci přemístit odkaz do"Příspěvky mimo hodnocení receptu"Tady to moc lidí hledat nebude
rozmarynaH:Ano...je to jménoDotyčný se o něm zmínil v jednom komentáři pod receptem,když napsal něco v tom smyslu,že jeho jmenovec se z nouze naučil housti na housle
casino:Dalibore,Daliborejá mít obě ruce levé,jak tady uvádíš Ty...no,to není moc na chlubení seJá je mám"naštěstí"invalidní po těžkém úrazu(a ne od narození)tak si to"kluntám"jak to jen jde
30. 8. 2014 14:03
Takže : http://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8&list=PL...
30. 8. 2014 13:59
Mně to v Mozilla i v Explorelu píše cosi o nedostupnosti...
30. 8. 2014 13:36
Mimochodom, užitočnejšie by bolo vložiť aktívny link.
https://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8&list=P...
30. 8. 2014 07:53
30. 8. 2014 07:28
Casino umí hezky napsat recept, má zkušenosti s vařením a umí zacházet se svým mateřským jazykem. Zůstává nad věcí, přestože je častován nadávkami, a nedá se vyprovokovat k hrubostem.
30. 8. 2014 06:53
Kdosi tu psal, že jste otravný, opravdu jste Možná více jako nějaký dotěrný hmyz, jenže toho se jde snadno zbavit, vás, bohužel, ne.
29. 8. 2014 21:37
Taky jsem chabrus na ruce…
Mám obě levý a roky jsem kluntal rolády stejně jako vy Když ale objevil jsem to vííídeo, tak ho šířím všude možně a soudě podle vaší reakce, tak i nemožně Chápu ale, že bylo jest vám lépe setrvati v blažené nevědomosti, leč věřím, že najdou se i kolegové tací, kteří prahnou po tom něco nového se i v kulinařině naučiti a ve vaření se zdokonaliti...
29. 8. 2014 12:13
29. 8. 2014 10:56
29. 8. 2014 10:09
29. 8. 2014 07:38
Kombinace cukety a špeku - ňam
28. 8. 2014 23:51
28. 8. 2014 22:26
28. 8. 2014 22:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 19 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 25 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 41 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: hovězí roláda vázání masové rolády video jak uvazat roladu hovezi maso na roladu recept na hovězí roládu vazani rolady roláda recept hovezi recept na hovězí rolády hovězí maso s cuketou návod na vázání masové rolády hovezi rolady na páře vázání masových rolád uvázat roládu video postup vázání rolády jak uvázat plněnou roládu video vázání rolády video video vázání rolády hovězí roláda s lososem jak udelat hovezi roladu s hoveziho orechu vázání rolády provázkem
Suroviny: maso hovězí, cuketa strouhaná, slanina debrecínská, cibule, šalvěj, hořčice, olej, solamyl, sůl, pepř mletý, voda
Hovězí roláda s cuketou a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xN0E
21 názorů