Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškový med

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 10. 2014 14:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 559 kJ / 3 719 kcal
Bílkoviny5,35 g
Tuky3,05 g
Vláknina36,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy901,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj : Apetit - mírně upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

16. 10. 2014 19:49

Jana Remkova: to je super obměna;-), moc děkuju za fotku:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 10. 2014 17:30

Přidávám foto -verze s jablky :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 10. 2014 13:03

:yes::yes::yes::yes::-O No a já zrovna dělám totéž, ale z jablek!!:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 10. 2014 10:31

Lákavý recept, Maruško. Letos už nevyzkouším, hrušky už nemáme. Ale ráda tuhle dobrotu zkusím napřesrok :-K:yes:

maris maris

7. 10. 2014 08:00

Moc všem děkuju:-):-K
Hello - máš pravdu - je to opravdu hodně sladké, proto asi " med ":-)), držela jsem se původního receptu z Apetitu - jen jsem dělala z jedné třetiny, ale jinak bych cukr taky ubrala;-)

Monikaprochazkova

6. 10. 2014 23:44

Vypadá to dobře. Určíte to vyzkouším. :yes::yes::yes:

Hella Hella (moderátorka)

6. 10. 2014 22:37

Ananas je ideální na přidání téměř do jakéhokoliv džemu. Už jsem sem přidávala recept s rebarborou, letos jsem dělala vynikající džem s meruňkami a syrovým ananasem, tak teď zkusím i s hruškami. Jen tím množstvím cukru si nejsem jistá. Včera jsem dělala podzimní pečený čaj - jablka, hrušky, syrový ananas - celkem 2 kg ovoce. Dala jsem 300 g cukru a je to sladké až dost. Ale za tento recept + 10 :yes:

Alexiss Alexiss

6. 10. 2014 22:13

světlík: řekla bych nastrouhat a vymačkat ;-)

světlík

6. 10. 2014 21:24

Recept mně zaujal. Kde vezmu zázvorovou šťávu?:-?

zizala zizala (moderátorka)

6. 10. 2014 20:52

To asi bude dobrota :-p:yes:

ivulinka ivulinka

6. 10. 2014 20:15

magdalenka: i já bych si to tak nějak uměla vysvětlit, každopádně to bude moc dobré, jsem přesvědčena, že by mému muži moc chutnalo, ten si totiž už několik let každé ráno maže na chléb marmeládu.
Bodík, Maruško, ti patří :-K

magdalenka magdalenka

6. 10. 2014 20:12

Nalákali ma krásne obrázky otvoriť recept. :yes:
Veľmi zaujímavé - je to niečo ako hruškovo ananásový džem?

gargulkaD gargulkaD

6. 10. 2014 17:55

Za mě je to naprosto jedno, jak se to nazve, med nebo jam nebo marmeláda, vypadá to dle fotky i dle popisu famózně, to určo vyzkouším! Díky za receptík!

pipre pipre

6. 10. 2014 17:47

Vypadá to chuťově báječně:yes:+

Danca Danca

6. 10. 2014 16:41

Tak to bych si s chutí dala:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hruškový med hruškový jam jak se dělá hruškový kompot pečený čaj s ananasem hruškový med recept hruškový med s ananasem hruškový džem se zázvorem hruškový protlak recept na hruskovy med zázvorový jam jablečný med se zázvorem hruškový kompot se zázvorem recept na huškový kompot se zázvorem hruškový kompot s třtinovým cukrem marmeláda z hrušek a medu hruskova med hruškový jam recept hruskovy caj recept na jablečný džem s ananasem domácí hrušková povidla s třtinovým cukrem

Suroviny: hruška, kompot ananasový, cukr, citron, šťáva zázvorová

TopRecepty.cz

Hruškový med

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVJ9