Kuřecí řezanka-rychlovka
Kuřecí řezanka je rychlou večeří, která bude do půlhodiny na stole a její přípravu zvládne i začátečník. Můžete zaimprovizovat a využít různé druhy zeleniny, které zrovna máte doma po ruce. Tento pokrm můžete jíst samotný, nebo s rýží.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 408 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,48 g |
Tuky | 4,47 g |
Vláknina | 9,82 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 41,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to rychlovka proto, že manžel přijel před chvilkou nečekaně domů, měl hladík a já neměla ani kousek salámu. Tak jsem vybrala zůstatky z lednice a zaimprovizovala. Zelenina může být jakákoliv - žampiony, rajčata...Dělala jsem opravdu jen z toho co bylo po ruce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 7. 2016 16:47
Senzační jídlo :) Pochutnal si i náš syn :)
4. 8. 2014 20:25
mňam!! :)
9. 2. 2014 17:01
19. 3. 2009 23:25
Dzungilojsem ráda že že si jazýčky pochutnali a díky za bodík
18. 3. 2009 23:09
Mirčo, dneska jsem dělala řezanku k obědu s rýží. Je to rychlovka a moji dva chlapáci se jenom olizovali...
Dávám bodík, je to dobrota!
Dávám bodík, je to dobrota!
15. 3. 2009 08:50
vděčná rychlovka , když jsou v lednici alespoň ještě zbytky , dovolím si do podobných receptů přidat odkaz taky na jednu příbuznou bleskovku
14. 3. 2009 20:15
Špagetko,on přijel po třech dnech z práce kdy dělali venku v tom hnusném deštivém počasí každý den od6h-do 23h,tak unavený a hotový(dělá na kolejích za plného provozu) že nejdříve skočil do vany a než byl venku už voněla večeře na stole.Ono to uvařit trvalo se vším všudy jen asi 15min takže ani čekat nemusel
14. 3. 2009 11:03
Recept je super - jen naokraj, obdivuju tvého muže, že dokázal počkat, až to uvaříš. Ten můj když má hlad, vlítne do lednice a špajzky a sní okamžitě aspoň suchý chléba
13. 3. 2009 23:53
Elizoto je v pohodě.Určitě je to přehlednější,jen si na to při psaní vzpomenout.No všechno je síla zvykuTak si asi zkusím zvykat častěji. A neboj,pedanti jsou prima,jsem v některých věcech taky takhle postižená a už si okolí zvyklo.Jo a těší mě že mé recepty patří mezi oblíbené
13. 3. 2009 23:33
Mně to připadá o 100% lepší... Je to prostě srozumitelnější.
PL, ČL je docela v pohodě, ale myslím, že stačí napsat lžíce, lžička...
Mirčo, promiň, Ty jsi to zrovna "chytla", ale já jsem to myslela obecně. Někdy si recepty tisknu (a u těch Tvých je to velmi pravděpodobné ) a když ho pak mám na lince, tak potřebuji, aby byl přehledný, jinak bych to taky mohla pokazit... Ale třeba jsem jen pedant...No jo, jsem, vždyť to o sobě vím .
PL, ČL je docela v pohodě, ale myslím, že stačí napsat lžíce, lžička...
Mirčo, promiň, Ty jsi to zrovna "chytla", ale já jsem to myslela obecně. Někdy si recepty tisknu (a u těch Tvých je to velmi pravděpodobné ) a když ho pak mám na lince, tak potřebuji, aby byl přehledný, jinak bych to taky mohla pokazit... Ale třeba jsem jen pedant...No jo, jsem, vždyť to o sobě vím .
13. 3. 2009 23:22
Elizo,takhle je to lepší?Ale fakt po mě nechceš abych vypisovala v každém receptu plnými slovy čajová,polévková..že neSnažím se pro ostatní co nejvíce upřesnit množství ingrediencí a myslím že zkratka polév.už je rozluštitelnáJsou zde i recepty se zkratkami ČL nebo PL.Takže já tady jsem ještě ukecaná
13. 3. 2009 22:32
Mirčo, není to nic proti Tobě, bože chraň . Ale: Nepřipadají vám ty suroviny vedle sebe a ještě ve zkratkách takové nějaké nepřehledné?
Jo - a recept, když jsem se tím prolouskala, vypadá moc dobře .
Jo - a recept, když jsem se tím prolouskala, vypadá moc dobře .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 24 minutami
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 28 minutami
Tofu placičky
Denade uvařila před 30 minutami
Cottage s hlávkovým salátem a ředkvičkami
Denade uvařila před 31 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 1 hodinou
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí řezanka řezanka z kuřecího masa kuřecí maso rychlovka kureci rezanka s ryzi rychlovka k obědu řezanka řezanka recept rychlovka z kureciho masa recept na rezanku rychlovka k večeři krůtí řezanka kuřecí rychlovka kuřecí řezanka recept kuřecí rezanka recepty řezanka s rýží rychlovka na večeři recept na kuřecí řezanku rychlovka s kuřecího masa recept rezanka řezanka s kuřecího masa
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, paprika sušená sladká, bílek, solamyl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, cibule, česnek, protlak rajčatový, kečup sladký, pórek, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, voda
Kuřecí řezanka-rychlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82w2
12 názorů