Marinované maso s praženými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,22 g |
Tuky | 16,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 8 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 55 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Marlenka, medový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje?
Další recepty
Tématické fráze: marinovač vakuový marinovač marinování jehlou marinování stříkačkou střikačka na marinovani priprava brav masko recepty sojové masko recepty brav. maso alaburky mail masko.rs loc:cz cizna vakuovaný marinovač brav masko recepty recepty na marinovač poprom pražená cibule recepty brav.maso recept marinovana jehlou marinovani jehlou jak postup marinování stříkačkou
Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř, vegeta, maso uzené, lupínky kukuřičné, koření na mleté maso, gustin, česnek, jogurt bílý, olej, cibule, brambory
Marinované maso s praženými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADJp
0 názorů