Škubánek-kucmoch-šustka
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
K opečeným si dáváme kysané zelí od "Hamé" syrové
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2015 22:17
5. 5. 2013 18:46
5. 5. 2013 08:18
9. 3. 2012 12:52
8. 3. 2012 19:19
.Která druhý den pečem na oleji.
A stalo se že jsme nato zapoměli a i 4 den to bylo dobré.
Uhřívat to nad párou to jsme ještě nzkoušeli-ale nevím proč by to nešlo,když br.knedlík tak ohřejem nad parou.
16. 2. 2012 11:46
16. 2. 2012 11:42
Musím těsto v hrnci zpracovat hned všechno, nebo ho můžu nechat v hrnci, jako bramborovou kaši, a pak teprve třeba večer uhníst placičky ? Nebo škubánky/placičky musím udělat ještě z teplých brambor ? A dají se škubánky ohřívat na páře třeba jako knedlíky ?
12. 2. 2012 15:17
3. 2. 2012 18:05
28. 11. 2009 19:38
28. 11. 2009 19:35
28. 11. 2009 19:33
27. 11. 2009 10:30
27. 11. 2009 00:54
25. 3. 2009 13:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 5 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak tvarovat noky a škubánky pomocí dvou lžic? Rady a tipy pro dokonalé tvary
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Škubání slepice krok za krokem: Jak postupovat a na co si dát pozor
Další recepty
Tématické fráze: škubánky na slano recept na škubánky na slano opečené škubánky skubanky škubánky recept slané škubánky jak udělat škubánky kucmoch s makem bezlepkové škubánky opečené škubánky recept škubánky recept na slano jak ohrat skubanky škubánky opečené škubánkové opečenky jak se dělá kucmoch bramborová šustka brambory na štouchacku sustka z brambor recept na škubánky škubánky slané
Suroviny: brambory, mouka hrubá, sůl, máslo
Škubánek-kucmoch-šustka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrWJ
17 názorů