Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel. Máme pro vás lahodný recept s pikantní marinádou a černým pivem. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění vás měkkým šťavnatým masem uvnitř s křupavou kůží na povrchu.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 3,54 g |
Vláknina | 4,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 63,65 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2023 09:24
31. 12. 2022 01:27
31. 12. 2022 01:25
30. 12. 2022 09:39
29. 12. 2022 07:02
1. 1. 2022 12:23
31. 12. 2021 15:46
Tak jsem dala do pácu, a pác jsem trošku přisolila, v receptu sůl nemáš a sojovka a francouzská hořčice, jsou slané dost, ale pro sichr jsem sůl přidala i do pácu. Dala jsem to rovnou do pekáče, v kterém se to bude péct. Pivo sice černé, ale nic moc! Ani jsem nevěděla, že je tady na Slovensku,je tak malý sortiment černých piv! A skočit si ke Flekům, je trošku z ruky! Snad to dobře dopadne, zítra ráno strčím do trouby. Já budu mít skvělý oběd a ty fotku k receptu, slibuji.
31. 12. 2021 14:21
30. 12. 2021 10:49
30. 12. 2021 09:56
29. 12. 2021 21:08
26. 12. 2021 15:27
29. 1. 2019 09:39
29. 5. 2017 21:28
22. 1. 2017 17:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 6 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 34 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Silvestrovské vepřové koleno: Jak ho upéct, aby bylo nádherně měkké, šťavnaté a na povrchu krásně křupavé
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
Jídla na chlapská kamarádská setkání i "pánské jízdy". Nejlepší pálivé recepty
Další recepty
Tématické fráze: pečené koleno na černém pivu koleno na černém pivu vepřové koleno na černém pivu pečené vepřové koleno na černém pivu vepřové koleno na pive nejlepší pečené vepřové koleno marinované marinovane veprove koleno pecene koleno na cernem pive pečené vepřové koleno na černém pivě marinované pečené vepřové koleno veprove koleno na cernem pive naložené vepřové koleno pečené koleno na pivu veprové koleno marinovane pečené koleno koleno na cernem pive pečene vepřove koleno na pivě marinované koleno pecené koleno na pivě koleno na pivu
Suroviny: koleno vepřové, sůl, pivo černé, pivo černé, cukr třtinový, zázvor čerstvý, kečup ostrý, omáčka sojová, hořčice dijonská, česnek
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D29Y
36 názorů