jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Tatarák - na vlastní nebezpečí

Tatarák - na vlastní nebezpečí
nahoru
Tatarák - na vlastní nebezpečí Tatarák - na vlastní nebezpečí Tatarák - na vlastní nebezpečí Tatarák - na vlastní nebezpečí Tatarák - na vlastní nebezpečí Tatarák - na vlastní nebezpečí Tatarák - na vlastní nebezpečí Tatarák - na vlastní nebezpečí
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Hovězí maso

Suroviny:

Asi 30 dkg hovězí svíčkové, kečup- asi 2 lžíce, worcester- několik kapek, hořčice 1 lžička, čili tekuté, asi 1 lžička, olej 1 lžíce, cibule, česnek (podle chtuti), 1 žloutek, sůl, pepř

Postup přípravy receptu

Všechny ingredience vymícháme dvěma vidličkami se syrovým hovězím masem. Necháme uležet v ledničce a mažeme na opečené topinky, které si podle chuti můžene ještě očesnekovat.

Poznámka

Jsem si vědoma, že můj tatarák není přesně podle norem, my ho tady tak děláme a na akcích v restauraci u mého syna a zetě se vždy dělal takto a ne podle norem a všichni byli moc spokojeni. Jídlo není vhodné pro děti.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
35 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Tatarák - na vlastní nebezpečí"

vloženo: 06.02.2015 14:51:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tataráček je u nás taky v obliběsmajliksmajliksmajlik,úplně slintámsmajlik. Česnek dávám až na topinku,cítím tu vůni

vloženo: 06.02.2015 13:01:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Míša:smajliksmajlik

autor: Míša (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.02.2015 11:12:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

My ho také milujem, já nepřidávám olej ale červenou papriku a na jemno nakrájenou kys. okurku. Musím se držet abych ho nesnědla sama než ho dám na stůl.

autor: Stefan (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.08.2014 15:35:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý recept, len sa trošku zabudlo na zomletie, naškrábanie alebo nakrájané na malé kúsočky sviečkovej hovädzej...smajlik

autor: casino (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.12.2013 10:37:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

"Tatarák - na vlastní nebezpečí"? Pročpaksmajlik
Toto je na vlastní nebezpečí http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/ ale ještě žiju, ještě dejchám...)smajlik

vloženo: 21.09.2013 20:00:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

savlinka: Díky Jani za foto!! smajlik

autor: savlinka
vloženo: 21.09.2013 18:48:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani dělám ho úplně stejněsmajliksmajlikdnes byl k večeřismajlik

vloženo: 23.12.2012 14:40:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sunny.sofi: Děláme ho už léta a taky nám moc chutnásmajlik

autor: sunny.sofi
vloženo: 23.12.2012 13:24:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

I když je tu více receptů na tatarák, tenhle se mi líbí moc, už se těším, jak ho na Silvestra zkusímsmajliksmajliksmajlik Bodík je jasnýsmajlik

vloženo: 09.11.2012 13:02:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Andy78: díky, to je taková klasika, kterou buď milujeme, nebo holt nejímesmajlik

autor: Andy78
vloženo: 08.11.2012 20:35:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem na večeři smajlik byl výborný smajlik smajlik smajlik smajlik

vloženo: 25.04.2012 11:12:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

suslajda: No, v řezníku se dá koupit v takovém střívku, takže si to doma jen dodělám, jak mám ráda, ale v restauraci se tatarák dělá jen na akcích na přání hostů.

autor: suslajda
vloženo: 25.04.2012 11:03:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliku nás je normálně jsem ráda alespoň se s ním nemusím matlat domasmajlik

vloženo: 25.04.2012 10:52:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

suslajda: tak to se divím, u nás v nabídce menu není. smajlik

autor: suslajda
vloženo: 25.04.2012 10:44:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliktatarák miluju už od mládí někdy ho udělám i doma, ale většinou na něj chodíme do restaurace a dělají ho moc dobrejsmajliksmajlik+31

vloženo: 25.04.2012 10:06:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaruna18:smajlik. Jo, kdysi to bylo bezva. Chodili jsme s dětma na procházku do letního kina tady v Orlové a tam byl takový stánek, stoly a židle na posezení, prodávaly se tam sodovky, pivko, různe občerstvení a právě tam mívali v malých plastových misečkách tatarák. Kupa masa, pod tím žloutek. Zabalili nám to a vzali jsme si to na večeři. Hmmm, dnes se tatarák dělá jen na akce v restauracích na výslovné přání zákazníků.

autor: Jaruna18
vloženo: 25.04.2012 09:57:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to si určitě uděláme.Je to jídlo našeho mládí.Neměla jsm ho hodně dlouho.Dávám bodík a jdu do mražáku pro masíčko.Díky za připomenutí.smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 19.04.2012 20:49:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

drahulin: já bych si ho tak dalasmajlik, asi ho zítra zrealizujismajlik

autor: drahulin
vloženo: 19.04.2012 20:47:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikJani,tatarák milujeme.smajliksmajlikDělám ho úplně stejně.smajliksmajlik

vloženo: 19.04.2012 08:55:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka: No, normy jsou podle toho, jak komu chutná.. Každý ho dělá jinak, každý podle své chuti. Pokud si vzpomínám, do tataráku by mělo patřit 7 ingrediencísmajlik

autor: rebeka
vloženo: 19.04.2012 08:53:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:smajlik som taká.. čo narobíš.. ako medvedicasmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 19.04.2012 08:44:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:tatarák robím totožne, aké sú normy, netuším...ale ho milujem!

vloženo: 19.04.2012 08:42:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka:smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 19.04.2012 08:40:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka:ty si celkovo taká tichá...

autor: rebeka
vloženo: 19.04.2012 08:30:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:smajliksmajliksmajlik no, už jsem takový tichošlápek.. tichofotopřidavatelsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 18.04.2012 22:41:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A koukám, potichoučku, potichu, beze slov, přidala foto i rebeka. Holky, moc díkysmajlik

vloženo: 18.04.2012 22:39:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Anna Kocikova: Vadí!! Okamžitě to smaž!smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik.....smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik. Andulko, ty máš otázky!!smajlik Děkuji!!!smajlik

vloženo: 18.04.2012 22:29:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani u kamarádky jsme ochutnali z internetu odkoukaný tatarák s jemně nasekanými kapary a dijonskou hořčicí,tak jsem neodolala a vyzkoušela také.Na očesnekovaných topinkách to byla mňamina a já Ti posílám bodíksmajlik+smajlikTen Tvůj s kečupem brzo vyzkouším takésmajlikJestli nebude vadit,přidávám fotosmajlik

vloženo: 18.04.2012 21:56:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prima Mama:smajliksmajlik

autor: Prima Mama
vloženo: 18.04.2012 19:19:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tatarák milujeme, jdu na nějsmajlik

autor: janatka
vloženo: 08.01.2012 23:03:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zrovinka jsme ho měli o silvestru a máme moc rádi.Česnek také na topinku,přidáváme sojovku a kyselou okurku,olej nedáváme,ale každý má jiné chutě.smajlik

vloženo: 07.01.2012 19:38:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: no, já ji taky budu muset začít utíratsmajlik. Teď dělám česnekové rohlíkysmajlik, ale pak už jen samé dietní jídlo. Ikdyž..no..smajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 07.01.2012 19:00:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:smajliksmajlik mlčím, jenom jsem mlsnou huběnku utřela..mňamsmajliksmajliksmajlik

vloženo: 07.01.2012 18:58:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: ani nemluvsmajlik

autor: rebeka
vloženo: 07.01.2012 18:02:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

normy, nenormy..dělám taky tak, akorát česnek dávám jen na topinku, tekuté chilli..dala jsem tabascosmajlik je to lahoda..jednou za čas, proč nesmajliksmajlik

vloženo: 18.10.2011 15:36:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BILKOVAI: měla jsem minulý týden v páteksmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 18.10.2011 15:33:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bože, já bych si dala. Miluju tataráksmajliksmajliksmajlik

autor: já (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.10.2011 14:59:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik

vloženo: 22.02.2011 13:35:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kejml , ježkovy oči!!!smajlik Jo, tataráčku není nikdy dostsmajlik

autor: kejml (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.02.2011 13:34:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikzrovna zacinam delat tataraček z 5 kilo masa tak doufam že to bude stačit pro 20 lidi

vloženo: 09.05.2010 18:32:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky, Tome a Evismajlik

autor: eva hubova
vloženo: 09.05.2010 15:05:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik+18

vloženo: 09.05.2010 14:39:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

vloženo: 09.05.2010 13:15:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: drahulin
vloženo: 08.05.2010 22:06:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jéééé já už bod dala,To jsem pa..smajlik

autor: drahulin
vloženo: 08.05.2010 22:05:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je mé nejzamilovanější jídlo.smajlikPro mě jiné nemá konkurenci.Tak je samozřejmé,že dávám, bohužel jen jeden bod.smajlik

autor: Svetlana
vloženo: 08.05.2010 22:02:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

...švagr chová býky...hádej co děláme ze svíčkové po zabijačce???...asi kilo a půl tataráku...do mísy...na druhou haldu topinek a sedíme, ani nedutáme a tlačíme do hlavysmajliksmajliksmajlik...ale je fakt, že kečup a česnek dovnitř nedáváme...ale na druhou stranu - tatarák je tatarák...mňam....a bodík....

autor: Dasenka
vloženo: 08.05.2010 20:51:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

přesně takový děláme taky a je vynikající, letí bodík smajlik

autor: Iriska
vloženo: 11.01.2010 17:48:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tatarák prý je nezdravý, ale když on je tááák dobrý. Nedávám hořčici, ale trochu sójové omáčky. A tobě bodík smajlik

vloženo: 16.12.2009 16:36:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dášo díky! To jsem ráda!!smajlik

autor: Dáša H. (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2009 15:02:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikJani, výborný.......Tatarák miluje celá rodina. Nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!´Mňam....smajliksmajlik

autor: Jiří Kropáček (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.11.2009 07:57:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tatarák,zbožňuju,mlasksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik!

vloženo: 24.11.2009 22:41:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já taky!!!smajlik

autor: drahulin
vloženo: 24.11.2009 20:41:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani,posílám bodík.smajlik Tatarák MILUJU.smajliksmajlik

vloženo: 24.11.2009 18:16:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

petulen, dobrou chuť, mám v mražáku, ale, dnes si dám jen nějaké pečivo s Cotage, tak si dej i za mnesmajliksmajlik

autor: petulen
vloženo: 24.11.2009 12:10:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak už je umíchanej a odpočívá v ledničcesmajlik,česnek dáváme taky až na topinku,už se těším na večeřismajliksmajliksmajlik

vloženo: 30.10.2009 11:06:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Trubi, to já taky. Lidé jsou buň na tatarák ujetí, nebo ho nesnášejísmajlik

autor: Trubi
vloženo: 30.10.2009 01:10:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejlepsi mnamka, jsem na to ujetej... Mohl bych to porad :)

autor: Gabina_I
vloženo: 12.07.2009 14:57:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

taky ho takto děláme, ale česnek-jak psala Maris-až na topinku smajlik. Maso se dá použít falešná svíčková nebo i zadní hovězí, když je pěkné, libové a mladé. Z koření dáváme ještě trochu maggi, mletý kmín-trošičku a mletou sladkou papriku.Dávám bodík smajlik

vloženo: 20.03.2009 13:14:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Elizo, moc díky, je to taková mńamka jednou za čas, ale miluji to!smajlik

autor: Eliza
vloženo: 19.03.2009 23:37:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Naše oblíbené jídlo smajlik. Dělám bez kečupu a hořčici jen dijonskou. Na topinky hodně česneku... Dobrůtka!!
Janinko, i ode mě je poslaný bod smajlik!

vloženo: 17.03.2009 08:31:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mňam. To nemůžu oddolat. Děláme stejně. + Bodíksmajlik

autor: Jikotka
vloženo: 16.03.2009 21:57:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Neměla jsem ho už strašně dlouho,ale to mňam,dávám bodíksmajliksmajliksmajlik

autor: ercicka
vloženo: 16.03.2009 19:27:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja si robim podobny, naposledy som mala v sobotu a uz by som si dala zas smajlik mnam smajliksmajliksmajlik

autor: Merylas
vloženo: 16.03.2009 19:25:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Znám a můžu bodíkovat smajliksmajlik

vloženo: 16.03.2009 19:12:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibi, obávám se, že nesmajlik Ale snažím se, ale je to pro každého, tak co, já jsem přejícný člověksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 16.03.2009 18:29:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hele Jani, co to sem dáváš po 18 hodině? Ty,ty,ty jedna, dneska mám z tebe chutě a hlad zase já.smajliksmajlik
Já už předem vím, kdo vyhraje tu pekárnu- bojuješ jak levsmajliksmajlik

vloženo: 16.03.2009 18:18:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, ani nemluv, dneska mám první normál den bez diety a snědla jsem 3 půlky toho opečeného chleba. Ještě že v toustovači. Kečupu taky moc nedávám.smajlik

autor: maris
vloženo: 16.03.2009 18:16:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani - normy - nenormy - my ho děláme úplně stejně, jen někdo si přidává kečup / já ne / a česnek si dávám až na topinku. Máš bodíka, tataráka miluju a už jsem dlouho neměla, děláš mi chutěsmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

hovezi tatarak tatarak z hoveziho masa tatarák na topinky recept tatarák tatarak ze zadniho hoveziho maso na tatarák maso tatarák falesna hovezi svickova tatarak tatarský biftek nebezpečí tatarák s topinkou hovězí tatarák recept výborný tatarák maso vhodne na tatarak tatarak priprava tatarak na topinku tatarák s falešné svíčkové tatarak falešná svíčková tatarák příprava tataraku tatarak maso ingredience tatarák tatarák nebezpečí nebezpeci tataraku recept na tataráka tatarák recept tatarák zadní hovězí tatarak z hovězího vhodné maso na tatarský biftek zadní hovězí tatarák recepty tatarák tatarák ze svíčkové tatarak falesna svickova domácí tatarák delame tatarak recept na tatarák tatarák z falešné svíčkové falešná svíčková na tatarák tatarak ingredience kuchařka tatarák ingredience na tatarák na vlastní nebezpečí online vhodne maso na tatarak


Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.






Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Jsme na Google+
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz