Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníkový "nanuk" ze Šmakouna

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

17. 12. 2014 15:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie443 kJ / 106 kcal
Bílkoviny15,15 g
Tuky2,46 g
Vláknina0,10 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy5,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdravé cukroví ze Šmakouna (meruňková příchuť) připravujeme na poslední chvíli a konzumujeme do tří dnů od výroby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzun

17. 12. 2014 20:11

Jooooooo!!! Bod a zapisuju...to sou veci dneska

anicka123

17. 12. 2014 16:53

Joooo nám také bude chutnat :-) Bez obalení by to šlo šoupnout i do mrazáku, v létě jsem dělala ze šmakouna nanuk a bylo to dobré;-)

spagetka spagetka

17. 12. 2014 15:04

Tak to by nám chutnalo ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta ze šmakouna palačinky ze šmakouna pernikove tycky obalene v kokosu perníkové tyčky s orechem pernickove tycky pernikova lizatka co ze šmakouna buchta z šmakouna perníková lízátka recept nanukové tyčky-výrobky

Suroviny: šmakoun meruňka, koření do perníku, smetana zakysaná, ořechy vlašské, kakao

TopRecepty.cz

Perníkový "nanuk" ze Šmakouna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqkX