Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boubínský srnčí guláš

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

40 min (40 min tepelná úprava)

28. 12. 2014 14:12

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 907 kJ / 456 kcal
Bílkoviny93,69 g
Tuky1,87 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 395 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy14,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

15. 3. 2021 18:08

Dobrý den, omlouvám se, teď koukám, že jsem dala fotku k Vašemu receptu, která patří k jinému. Váš gulášek jsem také dělala a je opravdu dobrý. A ty otazníky za větou, to je smajlík. Nevím, proč se udělali otazníky :-)

Petra Dvor. Petra Dvor.

15. 3. 2021 17:58

Dobrý den, přidávám fotečku. Guláš je moc dobrý. ????

BlaV.

20. 9. 2020 18:33

ráda zvěřinu a hovězí podlévám červeným vínem a dusím na mírném ohni 3-4 hodiny a je to pak skvělá chuť

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2014 17:31

jahoda:;-) díky. Já vím, že tady jsou nějaké recepty, jen jsem myslela, že Ivana Ch myslí přímo kategorii-zvěřinová kuchařka přímo tady;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2014 10:46

68her:http://www.zverinova-kucharka.cz/prase-divoke/plat...
No, něco jsem našla, ale tady ne :-)
A našla jsem hned několik receptů na zvěřinové ragů;-)http://www.slowfood.cz/recepty/zverinove-ragu-na-t...

68her

28. 12. 2014 22:15

Jana Remkova:To jsem tady už viděla, určitě jo, jen kde?smajlik

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2014 21:10

Ivana Ch: "tady" ???? Tak to myslíš internet:-?

Ivana Ch

28. 12. 2014 20:05

Jana Remkova:Janičko, recept na srnčí ragů si snadno najdeš tady na zvěřinové kuchařce. Snad si se všimla že já recepty nedávám.

jarka skrobakova

28. 12. 2014 15:12

:yes::yes::-p:-K

Bahula Bahula

28. 12. 2014 14:59

:yes::-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2014 14:23

Ivana Ch: Tak se budu těšit na recept;-)

Danca: Já se snažím každý rok udělat aspoň 1x něco ze zvěřiny. :-). taky v této době tu zvěřinu v marketech mají víc, než jindy :-)

Danca Danca

28. 12. 2014 14:21

Jani, srnčí jsem neměla léta, dala bych si ten Tvůj gulášek, hmmmm:-p:-p:yes::-K

Ivana Ch

28. 12. 2014 14:21

Věřím tomu že je to dobroučkaté. Taky tady mám ještě jeden balík srnčího. to chci le udělat ragů.

spagetka spagetka

28. 12. 2014 14:19

Hezká barvička a určitě to musí být chutné ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí gulaš srnčí guláš video jak udelat srnci jak udelat srnci gulas srnčí plec recepty co udelat ze srnčího srnci gul? recept na zvěřinu srnči video srnčí guláš recept srnčí gul srnčí guláš recepty video recept srnčí recepty ze srnčího masa jak udělat srnčí maso recepty srčí guláše srnčí guláš s houbami srnči plec videa priprava srnciho gulase srnčí plec recept srčí ragu

Suroviny: plec srnčí, cibule, paprika sušená sladká, majoránka, kmín celý, česnek, feferonka, rozmarýn čerstvý, protlak rajčatový, mouka hladká, olej, sůl

TopRecepty.cz

Boubínský srnčí guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2o9W