Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kapr od Dehtáře

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

3. 1. 2015 13:36

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 128 kJ / 2 660 kcal
Bílkoviny123,00 g
Tuky232,75 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 908 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy17,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Nejlepší recepty od Dony-pro ty, kteří se opět budou ptát na název :-D

Pro mne snad nejlepší kapr, jakého jsem upravovala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2015 18:22

Raviolka:;-):-))

Raviolka

11. 11. 2015 14:40

Výborný recept! Za studena to musí taky chutnat skvěle, žel... nezbylo! Tak snad příště ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2015 18:47

zizalka: Děkuji za vyzkoušení, taky si ho zas udělám :-). Moc mi chutnal.

zizalka zizalka

17. 1. 2015 14:48

Kapřík byl dnes k obědu a můžu potvrdit :-) byl výborný :-* horčice mu dodá ten správný šmak :yes:

Irule Irule

6. 1. 2015 10:46

:yes: jojo to by taky šlo :-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2015 23:46

cecilka: V receptu je psáno, zbavit kůže. Já to dělám, protože partner ji nemá rád, ale kdybych to dělala jen pro sebe, rozhodně bych ji nechala, mi to s kůží moc chutná. Co se týká pstruha, nezkoušela jsem. Je to docela drahá ryba na to, abych ji kupovala moc často, ale rozhodně bych se toho nebála :-);-)

cecilka

4. 1. 2015 21:21

Mám dve otázky:
musím kapra zbaviť kože? My ju totiž máme radi:-p, ryba má tú správnu rybaciu chuť.
A dá sa tento recept použiť aj pri pstruhovi?
Môj partenr je rybár=máme plnú mrazničku aj kaprov aj pstruhov+ iných druhov rýb a mne už dochádza fantázia, ako ich upraviť. A to mám Jihočeskou rybařskou kuchařku!

BILKOVAI BILKOVAI

4. 1. 2015 17:37

:-p:yes:

Jiri V. Jiri V.

4. 1. 2015 17:33

:yes: Jednoduchá a rychlá úprava :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2015 16:23

Irrena: Je moc dobrý i postudenu. Všera večer jsem si dala ještě jeden kousek a paráda :-)

Irrena Irrena

4. 1. 2015 15:28

Musím vyzkoušet, ještě mám kapra v mrazáku;-):yes:

MajaV

3. 1. 2015 14:24

Určitě moc dobré :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: jak upravit kapra pikantní kapr kapr na hořčici pikantní kapr bez kúže pikantní smažený kapr jak zbavit kapra kůže kapr recepty za studená zbavení kapra kůže kapr hořčice kapr na studeno upravy z kapra kapr v hořčici kuchařka: janadorazinova kapr obaleny v horcici pikantní smažení kapr recepty na kapra marinovaný kapr za studena recept salát fantazia úprava pikantního kapra jak upravovat kapra

Suroviny: kapr, sůl, mouka hladká, olej, hořčice, olej, šťáva citronová, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Pikantní kapr od Dehtáře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M2E1