Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové čínské nudle

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 165 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 45 min

165 min (120 min příprava + 45 min tepelná úprava)

6. 1. 2015 18:59

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 388 kJ / 810 kcal
Bílkoviny60,77 g
Tuky49,41 g
Vláknina5,58 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,30 g
Sacharidy27,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 6. 2015 13:49

Děkuji za recept:-KPřidávám bodík a fotky:-)
Nepoužila jsem chia semínka a kokosový olej.Kapii jsem měla čerstvou.
Kari mi v nudlích nevadilo a s chutí masa se nijak netlouklo:yes:

casino casino

7. 1. 2015 18:26

1974andrea:
ad. množství ingrediencí na množství masa
Asi je zbytečné se o tom bavit, protože někdo namítne, že ať si tam dá každý kolik je mu libo...

Myslím si, že rcp by měl být postavený tak, že když se ho rozhodne realizovat kuchtík co doposud dokázal připálit i čínský čaj, tak pokud dodrží postup, měl by být po své snaze odměněn jídlem, na kterém si pochutná :-)
Vy si asi pošmáknete i na 200g masa + 1 lžíce worcesteru + 1 lžíce sójové omáčky...;-)
Přiznám se, že nevím jestli by to chutnalo i mně, protože takové množství do "číny" nedávám (zde toto má s "čínou" či s Čínou společné akorát ty prefabrikované nudle:-D ale nikde není psáno, že je to rcp à la "čína":-))
Já dávám na 400g masa 1KL až 1PL sojovky, čili 4x méně, než zde uvedených 2PL omáček na 200g masa...
Naschvál jsem prošmejdil kuchařky, zda nemám ujeté chutě, a až na výjimku 2PL sojovky na 400g masa, byla vesměs uvedena dozáž 1PL na 400g masa...
Tož tak:-)

1974andrea 1974andrea

7. 1. 2015 12:55

Fotku jsem ještě stihla zaregistrovat. Dobře vím, jak se špatně fotí smetanové, sýrové či jiné světlé omáčky. Ale k fotce se vyjadřovat nechci. Pokud dělám tyhle " čínské " či asijské směsi, stačí mi bohatě toto množství masa a o to víc dávám zeleniny ( čerstvé), nám to tak vyhovuje.

casino: A množství ingrediencí na množství masa, že je hodně? To už vůbec ne, od každého lžíce či lžička mi přijde přiměřené. Jen bych to vše nekombinovala s jogurtem, ani nevím, že by ho asiaté takto používali a do nudlí bych kari taky vynechala, to už se mi zdá zbytečné. Buď kari do obojího nebo nikam. Papriku bych dala čerstvou ne sterilovanou. ;-)

casino casino

7. 1. 2015 11:22

Jan Groha:
Milej zlatej:-D nejde o množství masa na 1 porci, ale o počet a množství ochucovadel na zde uvedené množství masa;-)

Koukám, že fotečka zmizla...
Co tak ještě vyzmizíkovat i komentáře, které jsou nyní už jaksi po sezóně...:-D

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 1. 2015 11:16

tejaja: ještě k focení.
Jsou jidla, která téměř nejdou vyfotit pěkně, naaranžovaně, načinčaně. V teto době navíc chybí dobré světlo.....zkuste si to a uvidite. (Nemluvím o nechutně pokapaných talířích, tak už snad dnes neservíruje nikdo.)

tejaja tejaja

7. 1. 2015 10:59

Eliška Havelková: Prečo ten výsmech? Vy varíte ako medzinárodne uznávaný kuchár ovenčený vyznamenaniami? Tak trocha tolerancie popri novom roku...

tejaja tejaja

7. 1. 2015 10:57

Ľudia, a vôbec vás nenapadlo, že to môže byť chyba fotenia? Aj fotka fakt nie dobre vyzerajúceho jedla sa dá upraviť tak, že budete slintať a naopak. Prešítam si recept, prípadne urobím a potom hovorím. Divili by ste sa ako v skutočnosti môžu vyzerať jedlá, ktorých foto je prenádherné. Ide o jedlo, nie o fotku. Nie sme fotografi.;-)

Eliška Havelková

7. 1. 2015 10:53

Ha, ha, číské mučení!:-S:no:

Jan Groha

7. 1. 2015 10:48

casino:Tak to nevařte. Nikdo vás nenutí. Jste-li zvyklý ke každému jídlu sníst kilo masa, je to váš problém. Ovšem plivnout jedovatou slinu pokaždé musíte. Měl byste se léčit.:no::-//

casino casino

7. 1. 2015 00:38

geibri: nordica:
Promiňte dámy, už jste někdy jedly něco, kde bylo na dvacetdeka masa takových surovin a v takovém množství?:-O Ta fotka je nakonec ještě zlatá...:-D

nordica

6. 1. 2015 23:51

Chutˇově to může být dobré, ale fotka a hlavně ty barvy to totálně zabily. V tomhle barevném provedení to musí každého zahnat.:-((

geibri geibri

6. 1. 2015 20:36

Chuťově to možná bude dobrý, ale ta masová směs po pravdě vypadá úděsně :-(, že bych to nejspíš ani neochutnala.....škoda. Možná to udělal ten jogurt:-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínské nudle s vepřovým masem vepřová čína recept cinske nudle recept čínské nudle vepřová čína s nudlemi vepřové čínské nudle čína recept vepřova čínská masová směs veprove nudle recept na veprovou cinu čínské vepřové nudličky směs na čínské nudle čínské nudle z vepřového masa čínská vepřová směs veprova smes s nudlemi vepřová čínská směs čínské nudle bez masa nudle s vepřovým masem recept na čínské nudle s vepřovým masem vepřové nudličky a čínské nudle recepty

Suroviny: maso vepřové, jogurt bílý, sůl, kapie sterilovaná, pórek, solamyl, omáčka worcesterová, omáčka sojová, semínka sezamová, semínka chia, vejce, paprika sušená sladká, zázvor, olej kokosový, nudle čínské, omáčka worcesterová, sůl, omáčka sojová, koření kari, paprika sušená sladká, olej

TopRecepty.cz

Vepřové čínské nudle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mn23