Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Indické pečené kuře

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

25. 1. 2015 18:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie753 kJ / 180 kcal
Bílkoviny4,64 g
Tuky2,59 g
Vláknina12,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je volně inspirován receptem Jamieho Olivera :-)

Vychytávka na konec:-) Hotovou marinádu přendám do uzavíratelného velkého pevného sáčku typu ziploc (k dostání např. v Ikea www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00277499/#/30277501 či v DM) k tomu přidám kuře, pevně uzavřu a sáček s kuřetem mnu tak dlouho, dokud není celé kuře obaleno marinádou. Jednoduchý způsob bez zašpinění... :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

klarence

13. 7. 2022 08:24

Děkuji za super tip . mělo to úspěch :yes:

Nadiia

8. 2. 2021 17:45

Tedy to byla dobrůtka, chutnalo celé rodince, děkuji!!
;-):yes:
Omáčku jsem na konci ještě lehce osladila a přidala trochu koření.

VSLRA

10. 9. 2016 12:26

Dnes jsem uvařil k obědu. Jen místo Smetany jsem dal zakysanou 12%. Musím říct že parádní kuřátko :-) :-p

Vanilka

25. 2. 2015 22:18

Eva Kubišova:Kuře peču odkryté, ale pečlivě ho hlídám, aby se kůže nepřipálila;-(

Eva Kubišova

4. 2. 2015 12:00

Mám otázečku,to kuřátko péct zakryté nebo ne?:-p

Vanilka

26. 1. 2015 14:19

Děkuji za pozitivní reakce, pokud někdo vyzkouší, snad bude chutnat! :-)

1974andrea 1974andrea

26. 1. 2015 13:16

Moc hezký recept včetně fotek:yes:

Bibinka Bibinka

26. 1. 2015 12:29

Vanilko, to kuřátko má nádhernou barvu a nutí k vyzkoušení, 7.:yes:

marcik marcik

25. 1. 2015 20:19

:yes::-p:-p

mysulka mysulka

25. 1. 2015 20:15

:-p:yes::yes:

ivulinka ivulinka

25. 1. 2015 19:46

Krásná lákavá fotka s nádherně upečeným kuřátkem a ještě lépe vypadající omáčkou kolem něj, pochutnala bych si, bod:yes:

Colombo65 Colombo65

25. 1. 2015 19:39

Velmi lákavé:-O Kuře je snad nejfotogeničtější surovina ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: indické kuře kuře na indický způsob pečené kuře indické pečené kuře kuře garam masala pečené kuře recepty kuře garam masala recept kuře na koriandru pečené kuře v sáčku pečené indické kuře recept na pečené kuře pečené kuřecí indické recepty na pečené kuře indické recepty kure s koriandr pečené kuře recept pečené kuře na indický způsob recepty na kuře pečené kuře po indicku kure pecene v sacku

Suroviny: kuře, zázvor čerstvý, česnek, citron, koření garam masala, římský kmín mletý, koriandr sušený, pepř, protlak rajčatový, vývar masový, smetana sladká 31%, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Indické pečené kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pqLV